Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Alkmaar

Uw vochtprobleem, onze oplossing

Of u nu vocht in uw huis in Alkmaar heeft of een gevel gereinigd wilt hebben, wij van KEMO Vochtwerking kunnen u perfect van dienst zijn. Ons jonge en dynamische bedrijf is gespecialiseerd in vochtbestrijding. Al onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in de bouw en kunnen zo al uw vochtproblemen oplossen. Wij gaan niet weg voor het droog is bij u. Met injecties maken we uw muren waterafstotend en we kunnen ook uw kelder waterdicht maken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Ons aanbod in Alkmaar

Wij zijn er bijzonder bedreven in om allerlei soorten vochtproblemen op te lossen en kunnen u optimaal bijstaan wanneer het gaat om vocht bestrijden. Hier komt meer bij kijken dan u wellicht denkt. Want soms moeten ook muren hersteld worden als die ernstig aangetast zijn. Of we moeten de fundering in Alkmaar aanpakken. Gelukkig kunt u ook voor deze werkzaamheden bij ons terecht. Wij kunnen:

  • Grondoppervlakken stabiliseren
  • Betonreparatie uitvoeren
  • Gevels reinigen en zandstralen
  • Vocht bestrijden in huizen
  • De kelder waterdicht maken

Vochtbestrijding Alkmaar

Vocht in huis

Zeer effectieve vochtbestrijding

Onze methode van vochtwering en vocht bestrijden in Alkmaar is zeer effectief. Wij gebruiken hiervoor injecties in de muren zelf. Uw bakstenen zijn, waarschijnlijk als gevolg van regen- en grondwater, zeer poreus geworden. Door de minerale zouten uit het water wordt het steen nog poreuzer. Uw problemen verergeren dus alleen maar. Met onze injecties kunnen wij het vocht bestrijden. Het verspreidt zich net zoals water, maar brengt een waterafstotende laag aan. U hoeft dus niet meer bang te zijn voor nieuwe problemen in Alkmaar.

Vochtproblemen zijn en blijven weg

Omdat wij overtuigd zijn van het effect van onze werkwijze en het vakmanschap van onze mensen, bieden wij u altijd een garantieperiode van 30 jaar aan op al onze vochtbestrijding. Maar wanneer u voor ons kiest in Alkmaar, dan profiteert u niet alleen van deze unieke garantie:

  • U kunt ons dag en nacht bereiken, ook voor spoedklussen.
  • Onze experts geven u graag vrijblijvend en gratis advies.
  • Wij bieden vele diensten aan, zoals betonreparatie.
  • U krijgt altijd een oplossing voor uw vochtprobleem.
  • Vooraf krijgt u van ons een helder prijzenoverzicht.

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor vochtwering en betonreparatie. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is en kunnen in geval van spoed ook zeer snel bij u aan de slag in Alkmaar. Belt u hiervoor naar 0347-343335. Heeft u geen spoed en wilt u liever mailen? Dan kunt u een bericht schrijven naar naar info@kemovochtwering.nl. Wij verhelpen graag al uw vochtproblemen in Alkmaar.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha