Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Almere

Uw vochtbestrijders in Almere

Heeft u nu al last van vochtproblemen in Almere, dan kan dit in de toekomst alleen maar erger worden. Het begint met een muffe en bedompte lucht, maar resulteert al snel in vocht- en schimmelplekken. Daarna kan ook uw muur aangetast worden en kunnen lekkages optreden. Voorkom deze vochtproblemen en schakel op tijd de vakmannen van KEMO Vochtwering in. Wij zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding en kunnen ieder probleem oplossen. Bovendien krijgt u van ons altijd 30 jaar garantie op onze werkzaamheden in Almere.

Wij doen meer dan vochtwering

Hoewel we een vochtweringsbedrijf zijn, doen wij meer dan vocht bestrijden. U kunt in Almere bij ons ook terecht voor het opknappen en herstellen van uw muren of gevels. Onze diensten omvatten:

  • Grondstabilisatie en funderingen egaliseren en versterken
  • Uw kelder waterdicht maken
  • Betonrepartie en herstellen van muurwerk
  • Gevels en buitenmuren reinigen en voegen
  • Muren impregneren (waterafstotend maken)

Vocht bestrijding Almere

Vocht bestrijden Almere

Injecteren doen wij zo

Vocht in huis zit vaak in muren van baksteen. Wanneer die nat worden, kunnen er minerale zouten achterblijven. Die zouten zorgen ervoor dat het steen poreus wordt en steeds meer water kan opnemen. Dit betekent dat vochtproblemen dus ook nooit vanzelf oplossen, maar altijd alleen maar erger worden. Wij spuiten daarom een injectiemateriaal in de muur. Deze vloeistof volgt dezelfde weg als water, maar er is één verschil: onze vloeistof is waterafstotend en vormt zo een beschermlaag. Het zorgt ervoor dat vochtigheid niet binnen kan dringen. Onze vochtbestrijding in Almere is op deze manier zeer effectief.

Redenen om te kiezen voor ons

U kunt in Almere ook voor andere bedrijven kiezen om vocht te bestrijden. Dit beseffen wij ons heel goed. Daarom bieden wij een zeer uitgebreide service aan om ons zo van de concurrentie te onderscheiden:

  • Onze manier van vochtwering is uiterst effectief.
  • Bij ons bent u verzekerd van 30 jaar garantie.
  • Wij bieden vele diensten, zoals betonreparatie.
  • Dag en nacht bereikbaar en zeer snel ter plaatse.
  • Wij geven u graag vrijblijvend informatie en advies.

Snel ter plaatse in Almere

Wanneer het water langs de muren loopt of uw kelder onder water staat na een fikse regenbui, dan komen wij u graag helpen. We kunnen bijvoorbeeld uw kelder waterdicht maken en vocht bestrijden met onze injecties. Belt u hiervoor naar ons spoednummer: 0347-343335. Is er geen haast bij, dan kunt u ook mailen naar info@kemovochtwering.nl. Wij zijn bij een lekkage altijd snel ter plaatse in Almere.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha