Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Amsterdam

Vakkundige oplossing voor uw vochtprobleem

Heeft u last van een lekkende kelder of vochtige muren in Amsterdam? Dan is het belangrijk dat deze problemen zo vlug mogelijk opgelost worden. Hierdoor kunnen grote beschadigen aan bijvoorbeeld uw muren voorkomen worden. Bij KEMO Vochtwering bent u aan het juiste adres voor het adequaat oplossen van vochtproblemen. Wilt u graag meer informatie over onze diensten in Amsterdam? Lees dan snel verder of neem contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Van vochtproblemen tot grondstabilisatie

Wij zijn gespecialiseerd in vochtwering. Zo kunnen wij u helpen wanneer u uw kelder waterdicht wilt maken, omdat u last heeft van natte muren of vloeren. Ons vochtweringsbedrijf doet echter meer dan dat. Wij bieden u in Amsterdam een uitgebreid aanbod aan diensten. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld betonreparatie, het impregneren van beton en het reinigen van gevels. Benieuwd geworden naar wat wij voor u in Amsterdam kunnen doen? Bekijk dan eens de pagina ‘referenties’ op onze website. Hier vindt u een lijst met projecten die wij voor klanten uitgevoerd hebben.

Vochtbestrijding Amsterdam

Daarom kiezen voor ons in Amsterdam

Wanneer u last heeft van vocht in huis, dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. U wilt hiervoor een vakkundig bedrijf inschakelen, dat niet alleen het vocht kan bestrijden op een deskundige manier, maar ook het liefst tegen een scherp tarief. Wij van KEMO Vochtwering bieden u in Amsterdam een adequate oplossing. Maar u profiteer bij ons van meer dan dat:

  • 30 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Breed aanbod aan diensten
  • U vindt bij ons kwaliteit
  • Geruime ervaring in zowel de bouw als particuliere sector
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor uw vochtproblemen

Heeft u nog vragen?

Heeft u last van natte muren of heeft u een ander vochtprobleem in Amsterdam? Schakel dan de hulp in van ons vochtweringsbedrijf. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0347-343335. Heeft u een minder dringend vochtprobleem of heeft u nog vragen? Dan kunt u ook het contactformulier op onze site invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk (telefonisch) contact met u op. Van grondstabilisatie tot vochtbestrijding, wij zijn dé specialist in Amsterdam.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha