Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Arnhem

Dé expert in vochtbestrijding

Wanneer u in Arnhem een expert nodig heeft om het vocht in huis aan te pakken, dan kan KEMO Vochtwering u hier uitstekend bij helpen. Wij zijn een jong en dynamische bedrijf dat gespecialiseerd is in vocht bestrijden. Hiervoor maken we gebruik van injectiematerialen, waarmee we een waterdichte laag in uw muren aanbrengen. Dit voorkomt grotere problemen en lekkages. Omdat wij overtuigd zijn van onze werkwijze geven wij u hierop 30 jaar garantie in Arnhem. Zo weet u dat uw vochtproblemen weg zijn en blijven. Bel ons op 0347-343335.

Vochtproblemen herkennen

Twijfelt u eraan of u in Arnhem vochtbestrijding nodig heeft? Dan raden wij u aan om altijd het zekere voor het onzekere te nemen. Laat een expert in vochtwering ernaar kijken. Wanneer bakstenen eenmaal poreus zijn en vocht opnemen, dan wordt de situatie alleen maar erger. U kunt het beste ingrijpen wanneer u last heeft van:

 • Bedompte en muffe geuren
 • Was droogt minder snel
 • Behang of stucwerk laat los
 • Vochtplekken of schimmel
 • Zilvervisjes en/of pissebedden
 • Condens op uw ramen

Wat doen wij hieraan?

Onze ervaren vakmensen maken gebruik van speciaal injectiemateriaal om te voorkomen dat water nog in de stenen of beton kan doordringen. Maar dat is niet het enige. Wanneer u vocht in uw huis in Arnhem heeft, dan is de kans groot dat muren of betonwerk beschadigd zijn. Wij kunnen dit voor herstellen. Met onze betonreparatie ziet uw muur of vloer er weer als nieuw uit. Daarnaast kunnen wij in Arnhem ook uw kelder waterdicht maken. Hiervoor gebruiken we speciale middelen, die bij voorkeur zo milieuvriendelijk zijn.

Kelder waterdicht maken Arnhem

Kelder waterdicht maken

Wilt u ook 30 jaar garantie?

Op onze oplossingen voor vochtbestrijding geven we altijd 30 jaar garantie. Vocht is niet alleen weg, maar blijft ook weg! Wanneer u kiest voor onze diensten, dan heeft dit voor u in Arnhem veel voordelen:

 • Wij hanteren scherpe tarieven, die we vooraf aan u bekendmaken.
 • Onze vakmensen hebben ervaring in de particuliere en commerciële bouwsector.
 • U kunt ons 24 uur per dag bereiken, dus ook voor spoed bij lekkages.
 • Ons dienstenpakket omvat ook grondstabilisatie, reinigen en voegen.
 • We laten u nooit zitten, maar zoeken altijd een oplossing voor uw vochtproblemen.

Wat kunnen wij doen?

Wilt u dat we u helpen met vochtbestrijding of betonreparatie? Wilt u dat we uw kelder waterdicht maken? Onze vakmensen gaan graag voor u aan de slag. Wilt u eerst meer informatie? Of wilt u een afspraak in Arnhem maken? Belt u dan naar 0347-343335. U mag ook ons e-mailadres gebruiken: info@kemovochtwering.nl. Wij snappen dat vochtproblemen zeer vervelend zijn en daarom helpen we u deze in Arnhem te bestrijden.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha