Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Beton herstellen

Vakkundig en kwaliteitsgericht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat beton kan herstellen? Dan is het zaak dat dit vakkundig gebeurt. De ontstane schade moet immers niet erger worden. Bij KEMO Vochtwering bent u dan aan het juiste adres. Ondanks dat onze naam anders doet vermoeden, kunnen wij u ook helpen met het herstellen en renoveren van beton. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen diverse problemen voor u oplossen. Omdat wij geloven in het kwaliteitswerk dat wij leveren, bieden wij u 30 jaar garantie op onze werkzaamheden. Geïnteresseerd? Bel dan meteen 0347-343335.

Reparatie en renovatie van beton

Bij KEMO Vochtwering bent u niet alleen aan het juiste adres wanneer u beton wilt herstellen, maar wij kunnen ook renovatiewerkzaamheden uitvoeren. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd om u onder meer met het volgende te kunnen helpen:

  • Het herstellen van beschadigingen gemaakt door bijvoorbeeld een brand of aanrijding
  • Het afwerken van verschillende stortnaden
  • Schade of overbelasting door wapeningscorrosie repareren
  • De plaatsing van conusgaten
  • Het repareren van grindnesten

Dit is maar een klein overzicht van wij op het het gebied van betonrenovatie en –reparatie voor u kunnen betekenen. Wilt u hier graag meer informatie over? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Beton reparatie

Wij werken door heel Nederland

Of u nu in het noordelijkste puntje van Friesland of onder in Limburg woont, wij komen graag bij u langs om uw beton te herstellen. KEMO Vochtwering is werkzaam door heel Nederland, dus ook u kunt bij ons terecht. Daarnaast werken wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Zo kunnen wij het beton van een publiek zwembad voor u herstellen, maar ook de fundering van uw huis. Welke klus u ook voor ons heeft, wij staan graag voor u klaar. Wilt u graag meer weten over onze werkzaamheden? Kijk dan eens onder het kopje ‘referenties’ op onze webpagina. Hier kunt u een overzicht van onze afgeronde projecten vinden.

Uw beton laten herstellen?

Wanneer u ons wilt inschakelen om uw beton te renoveren of te laten herstellen, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze site. Hier kunt u ook aangeven hoe u het liefst heeft dat wij contact met u opnemen: telefonisch of via de mail. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel dan 0347-343335. Wij staan u graag te woord. Welke klus op het vlak van beton herstellen kunnen wij voor u uitvoeren?


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha