Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betoninjectie

Uw beton vakkundig hersteld met een betoninjectie

Wanneer beton beschadigd is, dan is het een optie om deze te laten repareren door middel van een betoninjectie. Hierdoor hoeft het betonwerk niet compleet vervangen te worden. De beschadiging wordt geïnjecteerd met een injectiemiddel, waardoor deze compleet onzichtbaar wordt en het beton weer zal verstevigen. Wij kunnen u hierbij helpen. Onze werknemers zijn vakbekwaam en kunnen iedere beschadiging vakkundig herstellen met behulp van een betoninjectie. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Deze beschadigingen kunnen wij repareren

Onze medewerkers beschikken over de benodigde kennis en ervaring om u op een breed vlak van dienst te kunnen zijn. Met behulp van een betoninjectie kunnen wij dan ook diverse beschadigen voor u repareren. Denk hierbij aan:

  • Het maken van schades ontstaan door een brand of een botsing
  • Het herstellen van een beschadiging veroorzaakt door wapeningscorrosie
  • Het repareren van grindnesten

Is uw beton om een andere reden beschadigd? Neem in dat geval contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar wat er mogelijk is.

Betoninjectie

Hoe gaan wij te werk?

Wij van KEMO Vochtwering gaan altijd volgens een vaste werkwijze aan de slag. Hierdoor kunnen wij u kwaliteit garanderen. Wij beginnen met het maken van een analyse van uw probleem. Hoe groot is de scheur of de beschadiging? Wat is een passende oplossing? Vervolgens plaatsen wij de injectiepluggen waarmee het injectiemiddel in het beton gespoten wordt. Daarna wordt de betoninjectie uitgevoerd. Hierbij wordt er gewerkt met de modernste apparatuur. Zo kunnen wij de druk van onze machines zeer nauwkeurig regelen. Op die manier kunnen wij de schade herstellen, zodat deze nagenoeg onzichtbaar wordt.

Profiteer van veel voordelen

Wanneer u voor ons kiest, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij bieden u 30 jaar garantie op al onze werkzaamheden, dus ook betoninjectie.
  • Of u nu een particulier of een zakelijke klant bent, wij helpen u graag.
  • Wij zijn 24 uur per dag te bereiken.
  • Ons bedrijf werkt door heel Nederland.
  • Wij hebben jarenlange kennis en ervaring.

Onze hulp nodig?

Wilt u graag meer weten over onze betoninjectie? Neem in dat geval dan direct contact met ons op. U kunt dit doen door het contactformulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Wij beantwoorden uw bericht dan zo vlug mogelijk. Wanneer u ons liever persoonlijk spreekt, dan kunt ook bellen naar 0347-343335. Heeft u een beschadiging aan uw beton? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met een betoninjectie is uw probleem in een mum van tijd opgelost.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha