Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Betonreparatie

Ook uw specialist in betonreparatie

Wanneer u betonreparatie nodig heeft, dan wilt u natuurlijk dat dit vakkundig gebeurt. De schade moet verholpen worden en niet juist erger worden gemaakt. Bij KEMO Vochtwering kunt u terecht voor het professioneel repareren en renoveren van beton. Anders dan onze naam doet vermoeden, beschikken wij over de expertise om diverse reparaties uit te kunnen voeren en kunnen wij meer dan alleen vocht bestrijden. Wij gebruiken de modernste technieken, zodat wij ook zeker weten dat het probleem verholpen wordt. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Wij herstellen uw beton

Wij kunnen u op het gebied van betonreparatie op een breed vlak van dienst zijn. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende reparatie- en renovatiewerkzaamheden. Zo kunnen wij u onder meer helpen bij:

  • Het herstellen van schade door een aanrijding of een brand
  • Overbelasting of beschadiging door corrosie van wapening
  • De afwerking van stortnaden
  • Het plaatsen van conusgaten
  • De reparatie van grindnesten

Dit is maar een greep van wat wij op het vlak van betonreparatie voor u kunnen doen. Wilt u hier meer over weten? Neem in dat geval direct contact met ons op.

Beton reparatie

Kwaliteitsgerichte werkwijze

U staat bij ons als klant centraal. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij kwaliteit bieden en onze werkzaamheden naar wens uitvoeren. Voordat wij betonreparatie voor u uitvoeren, bespreken wij dan ook eerst wat uw verwachtingen en de mogelijkheden zijn. Samen met u zoeken wij naar een oplossing die het beste bij uw situatie past. Daarna gaan wij voor u aan de slag. Onze medewerkers beschikken over de expertise om de betonreparatie vakkundig en snel uit te voeren. Uiteraard worden uw wensen daarbij niet uit het oog verloren. Omdat wij kwaliteit kunnen garanderen, geven wij onze klanten 30 jaar garantie op onze reparaties.

Wij helpen u graag

Heeft u nog vragen aan ons? Of wilt u meteen onze hulp inschakelen voor betonreparatie? Vul dan gelijk het contactformulier, dat u op onze site vindt, in. Wij komen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht terug. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Dan kunt ons ook telefonisch bereiken op 0347-343335. Wij staan graag voor u klaar en helpen u met plezier verder. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van betonreparatie.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha