Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bodeminjectie

Expert in grondstabilisatie

Zoekt u naar een bedrijf voor een bodeminjectie? Dan zit u bij KEMO Vochtwering goed. Naast vochtbestrijding zijn wij ook gespecialiseerd in grondstabilisatie. Hiervoor gebruiken wij diverse injectiemiddelen, waardoor wij met verschillende grondsoorten kunnen werken. Of het nu gaat om het installeren van een waterkering of het stabiliseren van een fundering, wij helpen u graag. Welke klus kunnen wij voor u klaren?

Wat is een bodeminjectie?

Bodeminjectie is een methode om een stabiele ondergrond te creëren voor bijvoorbeeld bouwwerkzaamheden, die ervoor zorgt dat grondwater niet kan infiltreren. Hiervoor wordt een mengsel van onder meer een stollingsmiddel, water en waterglas gebruikt. Er worden twee soorten grondinjectie onderscheiden: horizontale en verticale bodeminjectie. Bij de eerste wordt er een gel laag horizontaal gelegd om ervoor te zorgen dat grondwater niet van onder een bouwput kan binnendringen. Om er ook voor te zorgen dat het grondwater niet via de zijkant naar binnen stroomt, wordt er een grondkering geplaatst. Verticale grondinjecties worden vaak gebruikt ter versteviging van bestaande fundering.

U kunt bij ons terecht voor:

Grondstabilisatie door middel van een bodeminjectie zorgt voor het verharden van een ondergrond. Hier kunnen diverse materialen voor gebruikt worden, afhankelijk van het grondtype en uw situatie. Hierdoor kan een bodeminjectie voor verschillende doeleinden ingezet worden. Zo kunnen wij onder andere helpen bij:

  • Het installeren van een waterkering in een bouwput.
  • Het stabiliseren van verzakkingen bij bestaande bouw.
  • Het plaatsen van zand onder een fundering.

Meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Neem in dat geval contact met ons op.

Grondinjectie

Daarom kiest u voor ons

Naast dat wij dé specialist zijn op het gebied van grondstabilisatie profiteert u bij ons ook van diverse andere voordelen. Zo vindt u bij ons altijd het volgende:

  • 30 jaar garantie
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Voor zowel bedrijven als particulieren

Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen over onze bodeminjectie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail contact met u op. Wilt u liever een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Belt u dan naar 0347-343335. Bel of mail ons vandaag nog en wij zorgen ervoor dat uw grond (weer) stabiel wordt met een bodeminjectie.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha