Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Breda

Schakel dé expert in

Op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in vochtbestrijding in Breda? Dan kunnen wij van KEMO Vochtwering u helpen. Of het nu gaat om een lekkende kelder of een gescheurde muur, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om het probleem te verhelpen. Wilt u meer weten over hoe wij vocht bestrijden in Breda? Lees dan snel verder.

Ons dienstenaanbod in Breda

U kunt ons uiteraard inschakelen wanneer u last heeft van vocht in huis. Wij kunnen u verschillende oplossingen bieden voor diverse vochtproblemen. Niet alleen op het gebied van vochtwering kunnen wij veel voor u doen in Breda, maar ook verschillende andere werkzaamheden kunnen door ons uitgevoerd worden. Zo kunnen wij u helpen met:

  • Het impregneren van beton of muren
  • Ook op het vlak van betonreparatie kunnen wij u van dienst zijn
  • Het reinigen van uw gevel
  • Het opvullen van holle ruimtes met behulp van injecties
  • Het stabiliseren van uw fundering

Dit is maar een klein overzicht van de diensten die wij kunnen leveren in Breda. Wilt u hier graag meer over weten? Kijk dan op onze website of neem contact op met onze vakmensen.

Vochtbestrijding Breda

Wie kan bij ons terecht?

Of u nu een particulier bent of een zakelijke klant in Breda die op het vlak van vochtbestrijding werkzaamheden uitgevoerd wil hebben, bij ons bent u van harte welkom. Voor zowel grote als kleine(re) opdrachten hebben wij de benodigde expertise en het juiste materiaal in huis. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat vochtproblemen kan verhelpen in een monumentaal pand, dan kunt u bij ons terecht. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen in Breda? Bekijk dan eens de pagina ‘referenties’ op onze site. Hier vindt u een overzicht van de klanten voor wie wij gewerkt hebben en de werkzaamheden die wij voor hen uitgevoerd hebben.

Neem contact met ons op

Of u nu uw kelder waterdicht wilt maken of u uw fundering wilt laten stabiliseren, wij helpen u graag. Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 0347-343335. Heeft u een minder dringende vraag? Dan kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een antwoord van ons. Waarmee kunnen wij u in Breda van dienst zijn?


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha