Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Den Haag

Wij lossen uw vochtprobleem vakkundig op

Wilt u graag een vochtweringsbedrijf inschakelen in Den Haag om uw muren waterdicht te maken? KEMO Vochtwering is u dan graag van dienst. Wij kunnen u niet alleen helpen om vocht te bestrijden, maar wij zorgen ervoor dat het probleem ook niet meer terugkomt. Daarnaast kunnen wij u ook met diverse andere werkzaamheden van dienst zijn. Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden in Den Haag? Neem dan contact met ons op of lees snel verder.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij bieden u in Den Haag een uitgebreid aanbod aan diensten. Wanneer u last heeft van vocht in huis, dan kunt u bij ons terecht. Zelfs als u in een monumentale woning woont, dan beschikken wij over de middelen om uw probleem vakkundig op te lossen zonder dat er beschadigingen optreden. Wij bieden u als klant in Den Haag echter meer dan dat. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn met betonreparatie en gevelreiniging. Welk vochtprobleem u ook heeft of voor welke dienst u ons ook inschakelt, wij leveren altijd kwaliteit. Daarom bieden wij u ook 30 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Een beter beeld van onze klanten

Wij hebben al voor diverse klanten door heel Nederland, dus ook in Den Haag, werkzaamheden op het gebied van vochtbestrijding uit mogen voeren. Een aantal voorbeelden:

  • Wij zijn door de gemeente Weert ingeschakeld om een kelder waterdicht te maken.
  • Bij Schiphol hebben we een lekkage in de bagageruimte geïnjecteerd.
  • In Den Haag hebben we de betonnen constructie van een zwembad geïnjecteerd.

Wij werken niet alleen voor bedrijven, maar komen ook graag bij u als particulier langs om vochtproblemen te verhelpen. Wilt u graag meer informatie over wat we voor u kunnen doen? Kijk dan op onze site onder het kopje ‘referenties’.

Betonnen constructie zwembad Den Haag

Wij helpen u graag in Den Haag

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van vochtwering? Of wilt u ons graag inzetten voor het waterdicht maken van uw muren? Neem in dat geval contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0347-343335. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Of u nu een muur wilt laten impregneren of een gevel wil laten reinigen, wij helpen u graag in Den Haag.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha