Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Eindhoven

Last van vocht in huis?

Heeft u in Eindhoven last van vocht in huis en zoekt u een professional om dit vocht te bestrijden voor u? Neem dan contact op met KEMO Vochtwering. Wij zijn een jong en dynamisch vochtweringsbedrijf dat 24 uur per dag voor u klaarstaat om u te helpen. Staat het water hoog en wilt u uw kelder waterdicht maken? Of heeft het vocht in huis al gezorgd voor grote problemen en is betonreparatie nodig? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn in Eindhoven. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken voor meer informatie.

Vochtproblemen die we vaak zien

In Eindhoven en de rest van Nederland zien we steeds vergelijkbare problemen. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd, maar kunnen dankzij onze jarenlange ervaring ook uitzonderlijke problemen voor u oplossen.

Als het gaat om vochtbestrijding, dan zien wij vaak:

  • Optrekkende vochtigheid
  • Natte muren en lekkages
  • Lekkende kelders
  • Doorslaande nattigheid

Voor ieder vochtprobleem hebben wij een passende oplossing. Onze vakmensen vertellen u hier graag meer over.

Grondstabilisatie Eindhoven

Vochtbestrijding Eindhoven

Onze andere diensten

U kunt ons in Eindhoven voor meer diensten inschakelen dan alleen vochtwering. Ook kunnen we voor u grond stabiliseren met behulp van injecties. We verharden dan de ondergrond, bijvoorbeeld voor een fundering. Ook kunnen we betonreparatie uitvoeren. Uw betonnen muur of vloer in Eindhoven ziet er dan weer uit als nieuw. Verder kunnen we ook muren of betonwerk impregneren met de hydrofobeermethode of gevelcrème. Zo wordt water afgestoten en verkleint u de kans op vochtproblemen.

Voordelen van KEMO Vochtwering

Er zijn veel bedrijven die u kunnen helpen met vochtbestrijding en bijvoorbeeld uw kelder waterdicht kunnen maken. Wanneer u kiest voor ons, dan profiteert u van een aantal voordelen. Wij:

  • Hanteren zeer scherpe prijzen
  • Geven u 30 jaar garantie op al onze oplossing
  • Hebben medewerkers met jarenlange ervaring in de bouw en particuliere sector
  • Gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke producten, zoals gevelcrème
  • Leveren altijd kwaliteit, waarbij we vochtproblemen oplossen en voorkomen

Altijd bereikbaar in Eindhoven

Heeft u last van nattigheid in uw woning of bedrijfspand in Eindhoven? Laat dan zo snel mogelijk iemand langskomen om dit vocht te bestrijden. U kunt ons 24 uur per dag bellen voor een spoedreparatie: 0347-343335. Voor minder dringende vragen kunt u een mail sturen naar info@kemovochtwering.nl. Wij staan klaar voor u om vochtproblemen in Eindhoven op te lossen.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha