Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Grondinjectie

Kwaliteit en servicegericht

Wilt u graag een grondinjectie laten plaatsen om bijvoorbeeld een bouwput waterdicht te maken? Kies dan voor de servicegerichte aanpak van KEMO Vochtwering. Bij ons staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zullen er dan ook alles aan doen om onze werkzaamheden naar wens uit te voeren. Daarvoor doen wij graag dat beetje extra. Bent u benieuwd geworden naar wat wij te bieden hebben? Lees dan snel verder!

Grondinjectie: wat is het?

Een grondinjectie wordt ingezet om een stabiele ondergrond voor bouwwerkzaamheden te maken, maar ook om ervoor te zorgen dat grondwater niet een bouwput binnen kan komen. Hiervoor gebruiken wij een mengsel dat onder meer bestaat uit een stollingsmiddel, waterglas en water. Er zijn twee vormen van bodeminjecties: horizontale en verticale. De eerste wordt gebruikt om een horizontale laag te creëren. Deze wordt omringd door een grondkering. Op deze manier heeft grondwater geen toegang tot een bouwput. Een verticale grondinjectie wordt aangebracht om een bestande fundering te verstevigen.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Voor grondstabilisatie met behulp van een grondinjectie gebruiken wij verschillende middelen. Hierdoor kunnen wij in verschillende situaties en bij diverse grondsoorten helpen met het verharden van een ondergrond. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

  • De installatie van waterkeringen in bouwputten
  • De stabilisatie van verzakkingen
  • De plaatsing van zand onder bestaande funderingen

Wilt u graag meer weten over onze werkzaamheden op het vlak van grondstabilisatie? Neem dan contact met ons op.

Grond injectie

Wij bieden u meer

Om ons te onderscheiden van onze concurrenten zetten wij altijd net een stap extra voor onze klanten. Daarom kunt ook op het vlak van grondinjectie van vele voordelen profiteren bij ons. Wij bieden u altijd het volgende:

  • Ons werkgebied beslaat heel Nederland
  • 30 jaar garantie
  • Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven
  • Grondstabilisatie voor diverse grondsoorten en projecten
  • 24 uur per dag bereikbaar

Onze hulp nodig?

Wilt u graag onze hulp inschakelen? Bel dan vandaag nog naar 0347-343335. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden op het gebied van grondinjectie te bespreken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk het contactformulier op onze website invullen. Onze medewerkers beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Wat kan dé specialist in grondinjectie voor u doen?


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha