Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Haarlem

Meer dan een vochtweringsbedrijf

Of u nu een lekkage verholpen wilt hebben of een gevel wilt laten reinigen in Haarlem, wij van KEMO Vochtwering kunnen u helpen. Wij zijn een jonge en dynamische onderneming met veel kennis en ervaring op het vlak van vochtbestrijding. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw muren weer waterdicht worden of dat een lekkage verholpen wordt. Wij doen echter meer dan alleen vocht bestrijden. Wilt u graag meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is in Haarlem.

Wij kunnen u in Haarlem helpen bij:

Uiteraard kunt u in Haarlem bij ons terecht voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op het gebied van vochtwering. Wij bieden onze klanten echter meer. Zo zijn wij ook hét adres voor onder andere:

Wij kunnen echter meer diensten leveren in Haarlem. Wilt u hier graag meer over weten? Kijk dan eens verder op onze website of neem contact met een van onze medewerkers op.

30 jaar garantie op werkzaamheden

Heeft u last van vochtige muren in Haarlem? Of komt er water door het dak van uw kelder gelopen? Dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Een lekkende kelder kan bijvoorbeeld komen door de waterdruk op de muren, terwijl een lekkage meestal veroorzaakt wordt door een scheur in een muur. Hierdoor hebben verschillende vochtproblemen een eigen oplossing nodig. Onze deskundige medewerkers beschikken over de kennis en ervaring om de verschillende problemen snel te herkennen en deze vakkundig voor u op te lossen. Omdat wij zeker weten dat wij op zeer effectieve wijze vochtbestrijding uitvoeren, geven wij u in Haarlem 30 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Vochtbestrijding Haarlem

24 uur bereikbaar

Wilt u graag uw kelder waterdicht laten maken door ons? Of wilt u ons inschakelen voor een ander vochtprobleem? Bel dan direct naar 0347-343335. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om uw vochtproblemen op te lossen. Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf of over onze werkwijze? Dan kunt u natuurlijk ook het contactformulier invullen op onze website. Doet u dit, dan kunt u ook aangeven of wij telefonisch contact met u op moeten nemen of dat u liever contact heeft via de mail. Wat kunnen wij in Haarlem voor u doen?


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha