Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Injecteren beton

Herstellen van beschadigd beton

Het injecteren van beton is een gemakkelijk manier om beschadigingen te repareren in beton. Op deze manier kunnen grindnesten in het beton eenvoudig hersteld worden, maar kunnen ook scheuren gemakkelijk gemaakt worden. Wij staan op dit vlak graag voor u klaar. KEMO Vochtwering beschikt over jarenlange ervaring en de benodigde kennis om het injecteren zo uit te voeren dat schade nauwelijks zichtbaar is. Wij kunnen u niet alleen helpen bij betonreparaties, maar ook bij renovaties. Wilt u hier graag meer over weten? Bel of mail ons dan.

Beton

Hoe gaan wij te werk?

Wij van KEMO Vochtwering gaan altijd volgens een stappenplan aan het werk. Onze medewerkers beginnen eerst met het vaststellen van het probleem voordat zij aan het injecteren beginnen. Hoe groot is de scheur of de schade? Welke oplossing is passend? Vervolgens worden er injectiepluggen op regelmatige afstand van elkaar in het beton geplaatst. Daarna kan het materiaal geïnjecteerd worden. Het injecteren gebeurt met een druk die regelbaar is. Zo zijn wij in staat zeer precies werk leveren. Wilt u graag meer weten over het injecteren van beton? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen. We vertellen u er graag meer over.

U profiteert bij ons van:

  • Garantie van 30 jaar
  • Wij zijn werkzaam door heel Nederland
  • 24 uur bereikbaarheid
  • Geruime kennis en ervaring
  • Voor particuliere en zakelijke klanten

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over de injectiemiddelen die wij voor het injecteren gebruiken? Of wilt u meer weten over het beton zelf? Vul dan het contactformulier op onze website in. Onze medewerkers beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk. Wilt u direct een afspraak maken? Dan kunt u ook bellen naar 0347-343335. Wij komen graag bij u langs voor het injecteren van beton.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha