Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kelder waterdicht maken

Hulp van dé expert

Wanneer u uw kelder waterdicht wilt maken, dan is het verstandig om een expert hiervoor in te schakelen. Niet alleen zorgen wij ervoor dat het vochtprobleem opgelost wordt, maar wij voorkomen ook dat het probleem terugkomt. Omdat wij er zo zeker van zijn dat wij een perfecte oplossing bieden, geven wij u als klant 30 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Oorzaken lekkende kelder

Vochtproblemen bij kelders ontstaan vaak door waterdruk op de muren. Het water drukt niet alleen constant op de wanden van uw kelder, maar ook uw muren zullen water opnemen. Wanneer een wand verzadigd is, dan zal het water aan de binnenkant zichtbaar worden met vochtige muren en vloeren tot gevolg. Is dit eenmaal gebeurd, dan zullen de keldermuren blijven lekken en zal ook de luchtvochtigheid in de muur trekken. Het resultaat is dat uw muren beschadigd raken. KEMO Vochtwering kan dit vochtprobleem eenvoudig oplossen en uw wanden weer waterdicht maken.

Wij maken iedere muur waterdicht

KEMO Vochtwering is dé expert in vochtbestrijding. Wij beschikken dan ook over jarenlange ervaring en kunnen voor ieder vochtprobleem een passende oplossing vinden. Onze vakbekwame medewerkers komen graag bij u langs en maken de muren van uw kelder waterdicht. Wij kunnen u zelfs helpen wanneer muren van een monumentaal pand waterdicht gemaakt dienen te worden. Hiervoor beschikken wij over speciale injecties van kalk die voldoen aan de richtlijnen van het KOMO-keurmerk.

Kelder waterdicht maken

Daarom uw kelder waterdicht maken

Wanneer u last heeft van een vochtprobleem, dan is het zaak om ervoor te zorgen dat uw kelder snel waterdicht wordt. Dit probleem kan namelijk een aantal vervelende gevolgen hebben. Wanneer u dit niet doet, dan kunt u namelijk te krijgen met het volgende:

  • Ziekten en infecties door vochtigheid
  • Omdat uw huis minder snel warm wordt, betaalt u hogere stookkosten
  • Formaldehyde, een schadelijk gas, kan mogelijk vrijkomen
  • Hoe langer u wacht met het waterdicht maken van muren, hoe groter beschadigingen zullen zijn, waardoor het kostenplaatje oploopt

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u nog vragen voor ons vochtweringsbedrijf? Of wilt u graag hulp bij vochtbestrijding? Neem dan contact op met onze medewerkers. U kunt ons bereiken op 0347-343335. Heeft u een vraag die niet zo dringend is? In dat geval kunt u ook het contactformulier op onze site invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Wanneer u hulp wilt om uw kelder waterdicht te maken, dan moet u bij KEMO Vochtwering zijn.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha