Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kelderafdichting

Uw vochtprobleem snel opgelost

Wanneer u last heeft van vocht in uw kelder, dan is het zaak dat u zo vlug mogelijk iemand inschakelt voor kelderafdichting. De vochtigheid kan namelijk doortrekken naar bovenliggende kamers en daar veel schade veroorzaken. Bij KEMO Vochtwering bent u aan het juiste adres voor vochtbestrijding. Onze medewerkers kunnen ieder probleem herkennen en vakkundig voor u verhelpen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Hoe ontstaat een lekkende kelder?

Er kunnen een aantal oorzaken zijn waardoor een kelder gaat lekken. Zo kan het grondwaterniveau hoog zijn, waardoor de waterdruk op de muren toeneemt. Het probleem kan echter ook veroorzaakt worden door een lekkage. In beide gevallen zullen uw keldermuren het water opnemen. Wanneer uw wanden echter verzadigd zijn, zal dit water door uw muren heen sijpelen, met als resultaat natte wanden en vloeren. Wanneer dit eenmaal is gebeurd, dan blijft uw kelder lekken. Het is dan ook zaak dat u zo snel mogelijk ons inschakelt voor kelderafdichting. Zo voorkomt u schade aan uw woning.

Iedere wand maken wij waterdicht

Wij zijn dé specialist op het vlak van vochtwering. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor verschillende vochtproblemen een passende oplossing te vinden. Wat de oorzaak van vocht in uw kelder ook is, met behulp van kelderafdichting zorgen wij ervoor dat het vochtprobleem verholpen wordt. Zelfs wanneer u een bedrijf zoekt voor kelderafdichting en u woont of werkt in een monumentaal pand, dan kunnen wij u helpen.

Daarom kiezen voor kelderafdichting

Vocht in uw kelder kan niet alleen schade aan uw woning toe brengen, maar kan ook vervelende gevolgen hebben voor uzelf. Wist u bijvoorbeeld dat vocht in huis het volgende kan veroorzaken?

  • U loopt meer kans op verschillende infecties en ziektes.
  • Uw stookkosten zullen hoger zijn, omdat vochtige lucht moeilijk is op te warmen.
  • Het kostenplaatje loopt hoger op naar mate uw wacht met het verhelpen van het vochtprobleem.

Het is dan ook zaak om het vochtprobleem zo vlug mogelijk te verhelpen en een professioneel bedrijf in te schakelen voor kelderafdichting. Wij van KEMO Vochtwering helpen u hier graag bij.

Kelderafdichting

Benieuwd geworden?

Wilt u graag meer weten over wat wij op het gebied van kelderafdichting voor u kunnen doen? Vul dan meteen het contactformulier in. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Spreekt u ons liever persoonlijk? Dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 0347-343335. Schakel ons vandaag nog in voor kelderafdichting en wij maken uw kelder weer waterdicht.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha