Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kelderdichting

Kies voor de expertise van ons vochtweringsbedrijf

Wanneer u last heeft van een vochtprobleem in uw kelder, dan doet u er verstandig aan om de hulp van een specialist in te schakelen voor kelderdichting. Doordat er constant grondwater op uw muren drukt, wordt er water door uw wanden opgenomen. Uiteindelijk zal dit water naar buiten sijpelen, omdat uw wanden verzadigd raken. Wanneer dit probleem niet opgelost wordt, dan blijft uw kelder lekken. KEMO Vochtwering biedt dan uitkomst. Wij verhelpen het probleem vakkundig en maken uw muren waterdicht. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen met kelderdichting? Neem dan contact op.

Waarom kiezen voor kelderdichting?

De meeste mensen kiezen ervoor om een vochtprobleem (in hun kelder) niet direct aan te pakken. Een beetje vocht kan immers toch geen kwaad? Niets is echter minder waar. Een vochtprobleem kan niet alleen schade aan uw woning veroorzaken, maar kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Wanneer u namelijk niets doet aan vocht in uw kelder, dan kunt u last krijgen van het volgende:

  • Door vocht in uw woning zult u vaker ziek zijn
  • Ook heeft u meer kans op andere gezondheidsrisico’s, waaronder astma
  • U betaalt meer stookkosten, omdat uw woning niet goed warm wordt
  • Het schadelijke gas formaldehyde kan vrijkomen
  • Uiteindelijk zult u meer moeten betalen om uw muren te herstellen

Het is dan ook zaak dat u bij een vochtprobleem zo snel mogelijk een expert inschakelt voor kelderdichting. Wij van KEMO Vochtwering helpen u hier graag bij. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Eenvoudig waterdichte muren

Bij KEMO Vochtwering bent u aan het juiste adres voor kelderdichting. Onze werknemers zijn echte specialisten op het gebied van vochtbestrijding en komen graag bij u langs. Zij zullen snel het probleem herkennen en kunnen meteen een adequate oplossing bieden. Zo kunnen zij uw muren injecteren, zodat deze weer waterdicht worden. Zelfs wanneer het gaat om wanden van een monumentaal pand, dan kunnen zij u helpen. In dat geval wordt er kalk in de muren geïnjecteerd. Deze manier van kelderdichting voldoet aan de richtlijnen van het KOMO-keurmerk. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat er kwaliteitswerk geleverd wordt en uw wanden niet beschadigd raken.

Kelder dichting

Profiteer van 30 jaar garantie

Wij leveren kwaliteit. Omdat wij daar zo zeker van zijn, krijgt u 30 jaar garantie wanneer u ons inschakelt voor kelderdichting. Wilt u hier graag meer over weten? Of heeft u andere vragen voor ons? Vul dan direct het contactformulier op onze website in. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Spreekt u ons liever persoonlijk? Dan kunt u ook bellen naar 0347-343335. Wat kunnen wij op het gebied van kelderdichting voor u betekenen?


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha