Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Leiden

Dé specialist in vochtbestrijding

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in vochtwering in Leiden? Dan bent u bij KEMO Vochtwering aan het juiste adres. Wij kunnen verschillende werkzaamheden op dit vlak voor u uitvoeren. Ons vochtweringsbedrijf beschikt over de benodigde kennis en ervaring om uw probleem snel te herkennen en vakkundig op te lossen. Meer weten over onze manier van vocht bestrijden in Leiden? Bel (0347-343335) of mail ons dan.

Ons dienstenpakket in Leiden

Wij kunnen u in Leiden met diverse problemen helpen. Wij zijn namelijk dé specialist in vochtbestrijding. Dus of u nu zoekt naar een vochtweringsbedrijf, omdat u vocht in huis heeft of een kelder waterdicht wilt maken, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij kunnen echter meer voor u doen. Een andere specialisatie van ons is het het injecteren van beton. Zo kunnen wij holle ruimtes in uw muren weer opvullen of een betonreparatie voor u uitvoeren. Zelfs wanneer u in een monumentaal pand woont, kunnen wij uw muren verstevigen door middel van een injectie. Hiervoor gebruiken wij een kalk-injectie, waardoor uw muren niet beschadigd raken. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.

Vocht in huis Leiden

Waarom kiest u voor KEMO Vochtwering?

Als u last heeft van vochtproblemen in uw woning in Leiden, dan wilt u hier uiteraard zo snel mogelijk een oplossing voor vinden. Het probleem moet niet alleen vlug verholpen worden, maar u wilt natuurlijk ook dat het vochtprobleem niet terugkomt. Zaak is dan dat u een specialist in vochtbestrijding inschakelt. KEMO Vochtwering biedt dan uitkomst. Wij verhelpen uw vochtprobleem vakkundig, zodat deze niet terugkomt. U profiteert bij ons echter van meer. Zo:

  • Krijgt u bij ons 30 jaar garantie op onze oplossingen
  • Leveren wij een uitgebreid dienstenpakket in Leiden
  • Hebben wij ruime ervaring als vochtweringsbedrijf bij particulieren en de bouwsector
  • Zijn wij 24 uur per dag voor u bereikbaar
  • Werken wij door heel Nederland

Graag meer informatie?

Heeft u nog vragen over wat wij voor u in Leiden kunnen betekenen? Of wilt u graag een afspraak maken om uw kelder waterdicht te maken? Bel in dat geval direct naar 0347-343335. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor uw vochtproblemen. Heeft u een minder dringende vraag? Dan kunt u ook het contactformulier op onze site invullen. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden in Leiden.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha