Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Muren injecteren

Injectiemiddelen voor verschillende wanden

Muren injecteren met een injectiemiddel kan om verschillende redenen gedaan worden. Zo kunt u dit middel inzetten om uw gevel vochtwerend te maken, maar kunt u ook met behulp van een groutinjectie uw muren verstevigen. Wij van KEMO Vochtwering hebben de kennis en ervaring in huis om uw op al deze vlakken te helpen. Ons vochtweringsbedrijf gebruikt hiervoor diverse injectiemiddelen. Of u nu graag uw wanden wilt injecteren met een milieuvriendelijk middel of een bedrijf zoekt dat de muren van uw monumentale pand kan verstevigen met injecties, KEMO Vochtwering kan u van dienst zijn. Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Neem contact op of lees snel verder.

Waar kunnen wij u bij helpen?

KEMO Vochtwering kan u op een breed vlak helpen als het gaat om het injecteren van uw wanden. Zo kunnen wij diverse muren injecteren voor u. Hiervoor worden injectiemiddelen van hoge kwaliteit gebruikt, zodat wij kunnen garanderen dat de werkzaamheden naar wens worden uitgevoerd. Wij kunnen u helpen met:

  • Groutinjecties: om holle ruimtes of scheuren in uw (spouw)muren op te vullen
  • Constructieve injecties: deze worden gebruikt om muren te verstevigen
  • Een kalk-injectie: voor het opvullen van wanden in een monumentaal pand
  • Impregneren: met een hydrofeermethode wij maken uw wanden (weer) waterdicht
  • Milieuvriendelijke gevelcrème: om uw muur vochtwerend te maken

Daarom kiest u voor ons

Bij ons staat u als klant centraal. Daarom hebben wij een zeer klant- en servicegerichte werkwijze. Wanneer u ons inschakelt om uw muren te injecteren, dan doen wij graag net dat beetje extra voor u. U profiteert bij ons echter van meer. Zo:

  • Krijgt u bij ons maar liefst 30 jaar garantie op het injecteren van uw muren
  • Kunnen wij zowel particulieren als ondernemers van dienst zijn
  • Zijn wij 24 uur per dag bereikbaar
  • Werken wij door heel Nederland
  • Bieden wij u een breed dienstenpakket aan

Muren injecteren

Wilt u nog wat vragen?

Wilt u graag wat informatie over onze mogelijkheden? Of wilt u direct een afspraak maken voor het injecteren van uw gevel of keldermuren? Dat is voor ons geen enkel probleem! Bel in dat geval gelijk naar 0347-343335. U kunt ook het contactformulier op onze site invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Neem direct contact op en ontdek ons uitgebreide dienstenpakket als het gaat om muren injecteren.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha