Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Nijmegen

Vochtbestrijding in Nijmegen

Heeft u in Nijmegen last van vochtproblemen, zoals natte muren, ondergelopen kelders of optrekkende vochtigheid? Bel dan KEMO Vochtwering om het vocht in huis te voorkomen. Wij hebben jarenlange ervaring in de bouw en particuliere sector, waardoor we precies weten hoe we uw vocht kunnen bestrijden. Bovendien bieden wij u altijd 30 jaar garantie op onze oplossingen. Zo weet u zeker dat vocht in huis niet alleen weg is, maar ook echt weg blijft. Voor spoedzaken in Nijmegen kunt u 24 uur per dag bellen naar: 0347-343335.

Natte of vochtige muren?

Optrekkende vochtigheid is een veel voorkomend probleem. Doordat bakstenen poreus zijn zuigen ze het water van een vochtige ondergrond als het ware op. Dit laat echter minerale zouten in het steen achter, wat slecht is voor uw bakstenen muren. Daardoor kan het water in de loop van de tijd steeds verder stijgen. Wij injecteren uw muur en zorgen ervoor dat de stenen als het ware een waterkerende laag vormen. Omdat de injectiedruk goed te regelen is, kunnen wij alle materialen naadloos afdichten. Ook deze vorm van vochtwering voeren we uit in Nijmegen.

Een lekkende kelder?

Wij kunnen uw kelder waterdicht maken voor u. Deze klus vraagt om vakwerk. Het probleem is dat we hier te maken hebben met drukkend water. Dit betekent dat het water in de grond steeds voor nieuwe vochtigheid zorgt.
Om het vocht te bestrijden in uw kelder in Nijmegen is een injectie met kimnaad nodig. We boren dan de wand aan en spuiten het injectiemateriaal onder hoge druk in de muren. Omdat het product zo dun is als water zal het dezelfde weg zoeken en voorkomen dat uw muur opnieuw zal gaan lekken.

Kelder waterdicht maken Nijmegen

Kies professionele vochtbestrijding

In Nijmegen en omgeving kunt u ook kiezen voor andere vochtweringsbedrijven. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom zetten wij altijd een stap extra voor onze klanten als het gaat om vochtwering en vocht bestrijden. Dat heeft voor u een aantal voordelen:

  • U kunt ons ook inschakelen voor spoedgevallen, want wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.
  • Op onze oplossingen krijgt u altijd maar liefst 30 jaar garantie.
  • Onze vakmensen hebben veel kennis en ervaring en lossen ieder probleem op.
  • Wij kunnen ook grond voor u stabiliseren of betonreparatie uitvoeren.
  • Bij voorkeur werken we met milieuvriendelijke producten, zoals de gevelcrème.
  • U krijgt bij ons altijd gratis en vrijblijvend advies.
  • Wij leveren kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs, die we vooraf met u bespreken.

Wilt u contact opnemen?

Wanneer u in Nijmegen hulp nodig heeft met vochtbestrijding, dan zijn wij u graag van dienst. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op ons spoednummer: 0347-343335. Wilt u liever een mail sturen over vochtproblemen of een van onze andere services? Dan kan dit naar info@kemovochtwering.nl. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van een van onze ervaren vakmensen. Wat kunnen we voor u in Nijmegen doen op het gebied van vocht bestrijden?


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha