Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Optrekkend vocht

Vochtproblemen vakkundig opgelost

Een veel voorkomend vochtprobleem is optrekkend vocht. Hierdoor krijgt u last van vochtige of natte muren. In de meeste gevallen wordt dit vocht veroorzaakt door een fundering die slecht is geïsoleerd. Een andere oorzaak kan vochtige grond zijn. Bakstenen zijn poreus, waardoor water gemakkelijk wordt opgezogen. Omdat oppervlakte- en grondwater zouten bevat, blijft dit na het opdrogen in de steen achter. Hierdoor wordt het wateraantrekkende effect van de stenen versterkt en zal het vochtprobleem alleen maar groter worden. Door uw muren te injecteren, kan KEMO Vochtwering dit optrekkend vochtprobleem eenvoudig voor u verhelpen.

Optrekkend vocht vakkundig verholpen

Om een optrekkend vochtprobleem definitief te kunnen oplossen, gebruiken wij van KEMO Vochtwering diverse injectiemiddelen. Deze kunnen vrij diep in het gesteente doordringen, waardoor de wand zelfs tot onder het maaiveld waterdicht gemaakt wordt. Daarnaast kunnen wij, omdat wij de injectiedruk nauwkeurig kunnen regelen, muren van elk materiaal geheel naadloos afdichten. Zelfs wanneer u in een monumentaal pand woont of werkt, kunnen wij u helpen wanneer u last heeft van vocht. Bent u benieuwd geworden naar onze werkzaamheden? Kijk dan eens onder ‘referenties’ op onze website. Hier vindt u een overzicht van onze klanten en afgeronde projecten.

Waarom hulp inschakelen bij een vochtprobleem?

Wanneer u te maken heeft met optrekkend vocht, dan is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Vocht is namelijk niet alleen schadelijk voor uw woning, maar ook voor uzelf. Zo kan een optrekkend vochtprobleem zorgen voor onder meer het volgende:

  • Doordat uw woning vochtig is, loopt u meer risico op ziektes en infecties. Zo is de kans op het krijgen van astma groter.
  • Uw huis wordt minder snel warm. Hierdoor betaalt u meer stookkosten.
  • Doordat de stenen steeds meer water zullen opnemen, zal het optrekkend vochtprobleem steeds groter worden. Hierdoor zullen de kosten voor het repareren en het waterdicht maken van uw muren toenemen.

Optrekkend vocht

Maak direct een afspraak

Heeft u last van vocht in uw woning of bedrijfspand? Schakel dan vandaag nog de hulp in van onze experts. U kunt dit doen door ons contactformulier in te vullen. Hierbij kunt u aangeven of u graag telefonisch contact met ons heeft of liever via de mail communiceert. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Dan kunt u ook bellen naar 0347-343335. Wij zorgen ervoor dat optrekkend vocht zo snel en vakkundig mogelijk opgelost wordt.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha