Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Oss

Voor uw vochtbestrijding in Oss

Heeft u in Oss last van vocht in huis, natte muren of een vochtige kelder? Dan raden we u aan om een professional in vochtbestrijding te contacteren. Wanneer u eenmaal vochtigheid heeft, dan kan de situatie alleen maar erger worden. Voorkom schimmel, lekkage en andere gezondheidsproblemen. Wij van KEMO Vochtwering injecteren uw muren of vloer, waardoor een waterdichte laag ontstaat. Daardoor zijn uw vochtproblemen weg en blijven ze ook weg. Hier geven u 30 jaar garantie op in Oss. Nieuwsgierig geworden? Bel ons gerust: 0347-343335.

Meer dan alleen vocht bestrijden

In de loop der jaren hebben wij geleerd dat er altijd meer komt kijken bij vochtwering. Wanneer we het injectiemateriaal hebben ingespoten en de muren waterdicht zijn, dan blijft vaak een aangetaste muur over. Met betonreparatie laten we uw muren in Oss er weer netjes uitzien. Verder kunnen we de grond stabiliseren om zo een stevige fundering te leggen. Ook dit voorkomt al veel vochtproblemen. Wanneer het al te laat is, kunt u ons ook inschakelen om uw kelder waterdicht te maken en muren te impregneren. Wij zijn er voor u in Oss.

Al vele tevreden klanten

U bent niet enige met vocht in huis in Oss of andere vochtproblemen. Al vele tevreden klanten hebben ons ingeschakeld voor een van onze diensten, zoals vochtbestrijding of grondstabilisatie. Enkele van onze opdrachtgevers waren vliegveld Schiphol, tv-coryfee Ivo Niehe en verschillende gemeenten. Zij profiteerden al van de voordelen van ons vochtweringsbedrijf en daar kunt u in Oss ook voor kiezen:

  • Wij geven u steevast 30 jaar garantie op onze oplossingen.
  • Last van een acute lekkage? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.
  • U kunt gebruikmaken van vele diensten op het gebied van vochtwering.
  • U krijgt bij ons altijd een oplossing voor uw vochtproblemen.
  • Indien mogelijk, maken wij gebruik van milieuvriendelijke producten.

optrekkend vocht bestrijden

Vochtbestrijding Oss

Neem gerust contact op

Heeft u in Oss last van vochtproblemen en vocht in huis? Of wilt u meer weten over onze werkwijze en methoden? Dan kunt u hiervoor telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. U mag ons ook een mail sturen. Onze contactgegevens zijn: 0347-343335 en info@kemovochtwering.nl. Twijfel niet en schakel ons in om voor u vocht te bestrijden in Oss.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha