Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Roermond

Vochtproblemen in Roermond?

Zijn uw muren in Roermond wel eens vochtig? Is het altijd nat in uw kelder? Dan kan het de moeite waard zijn om een expert in vochtbestrijding in te schakelen, zoals KEMO Vochtwering. Wij kijken met u mee naar de oorzaken en spuiten de stenen vol met injectiemateriaal. Daardoor kan water niet meer in het baksteen doordringen. U voorkomt zo grotere schades en lekkages. Bovendien krijgt u bij ons maar liefst 30 jaar garantie. Zo weet u zeker dat uw vochtproblemen in Roermond echt weg zijn en blijven. Meer weten? Belt u dan: 0347-343335.

Dit doen wij allemaal

Onze jarenlange ervaring in de particuliere sector en bouw heeft ons geleerd dat het meestal niet alleen blijft bij vochtwering en vocht bestrijden. Vaak zijn muren al aangetast of moet ook de oorzaak worden aangepakt. Daarom hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid, zodat wij onze klanten in Roermond optimaal van dienst kunnen zijn. U kunt ons ook inschakelen voor:

Betonreparatie Roermond

Beton repareren in Roermond

Oplossing? Injecteren

Vocht in huis wordt veroorzaakt door poreuze materialen, zoals baksteen. Wanneer oppervlakte- of regenwater in de bakstenen komt, dan laat het minerale zouten achter. Deze zorgen ervoor dat de stenen nog poreuzer worden en nog meer water opnemen. Wanneer u nu dus last heeft van vochtigheid in Roermond, dan kan dit alleen maar erger worden. Wij injecteren materiaal in de stenen, dat net zo dun is als water. Het injectiemateriaal zorgt echter voor een waterdichte laag en versterkt zo uw bakstenen. Een simpele, maar doeltreffende manier van vochtbestrijding.

Daarom KEMO Vochtwering

Inmiddels hebben wij al vele tevreden klanten mogen helpen, zoals verschillende gemeenten, Schiphol en zelfs de bekende tv-ster Ivo Niehe. Zij hebben voor ons gekozen, omdat ze weten dat we kwaliteit leveren. Wanneer u kiest voor onze diensten, dan profiteert ook u in Roermond van onder meer:

  • Onze zeer goede bereikbaarheid (24 uur per dag)
  • Altijd ervaren en klantvriendelijke vakmensen
  • Zeer scherpe tarieven, die u vooraf van ons hoort
  • Altijd 30 jaar ervaring op onze oplossing
  • Alle vochtproblemen kunnen wij verhelpen

Bel nu: 0347-343335

Wordt het echt tijd om in Roermond iemand in te schakelen voor vochtbestrijding? Wilt u uw kelder ook kunnen gebruiken voor de opslag van spullen zonder angst voor vochtproblemen? Laat ons u dan helpen. U kunt meteen een afspraak maken of eerst meer informatie opvragen via: 0347-343335. Liever een mail sturen? Dat kan naar info@kemovochtwering.nl. Wij hebben inmiddels vele klanten mogen helpen met hun vochtproblemen. Bent u de volgende in Roermond?


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha