Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Rotterdam

Hulp bij vochtproblemen

Wanneer u een vochtprobleem heeft in Rotterdam, dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Ophopend vocht kan niet alleen schimmel veroorzaken, maar ook kunnen uw muren hierdoor beschadigd raken. Het is dan ook zaak dat u een professional inschakelt om het vochtprobleem zo snel mogelijk te verhelpen. Bij KEMO Vochtwering bent u dan aan het juiste adres. Wij kunnen helpen met diverse werkzaamheden. Of het nu gaat om uw kelder waterdicht maken of het impregneren van muren, wij zijn u graag van dienst in Rotterdam.

Wat doen wij voor u in Rotterdam?

Wij kunnen niet alleen op het vlak van vochtbestrijding veel voor u betekenen in Rotterdam, maar wij kunnen ook diverse andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Bij ons kunt u onder meer terecht voor:

  • Impregneren van uw muren of beton
  • Het schoonmaken van uw gevel
  • Het uitvoeren van betonreparatie
  • Opvullen van holle muren door middel van injecties
  • Het stabiliseren van grond met behulp van injecties

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Bekijk dan de pagina ‘referenties’ op onze site. Hier kunt u een overzicht van onze afgeronde projecten vinden.

Kies voor kwaliteit

Bij ons vochtweringsbedrijf vinden wij het leveren van kwaliteit erg belangrijk. Wij zijn een jonge onderneming en toch beschikken onze medewerkers over jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen. Heeft u last van vocht in huis in Rotterdam? Dan komen onze medewerkers graag bij u langs. Door hun expertise kunnen zij vlug het probleem vaststellen en de juiste oplossing hiervoor vinden. Woont u in een monumentaal pand in Rotterdam en heeft u last van vochtige muren? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over het juiste materiaal om verschillende werkzaamheden op het vlak van vochtwering uit te voeren zonder dat er beschadigingen optreden aan uw woning. Omdat wij er zo zeker van zijn dat wij uw probleem ook echt kunnen verhelpen, bieden wij u 30 jaar garantie.

Vocht in huis Rotterdam

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Of wilt u onze hulp inschakelen om vocht te bestrijden in Rotterdam? Neem dan direct telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0347-343335. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen. U kunt ook het contactformulier invullen op onze site. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Van vochtbestrijding tot grondstabilisatie, wij staan voor u klaar in Rotterdam.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha