Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Utrecht

Heeft u een vochtprobleem?

Hangt er een muffe lucht in uw woning in Utrecht? Laat het behang of stucwerk los? Dan heeft u mogelijk een vochtprobleem. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een muur kan gescheurd zijn of door de waterdruk van buitenaf kan een kelder gaan lekken. Al deze problemen vragen om een oplossing op maat. Wij van KEMO Vochtwering bieden dan uitkomst. Onze vakbekwame medewerkers kunnen niet alleen het vochtprobleem herkennen, maar bieden u in Utrecht ook een vakkundige oplossing. Bel ons gerust voor meer informatie.

Van vochtwering tot impregneren van muren

Wij zijn meer dan een bedrijf dat gespecialiseerd is in vochtwering. Uiteraard kunnen wij u in Utrecht helpen om kelder waterdicht te maken, maar wij bieden u meer. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn om schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Wij kunnen uw gevel en muren van verf of milieuvuil ontdoen, maar wij kunnen ook uw gevel reinigen ter voorbereiding op andere werkzaamheden. Ook op het vlak van betonreparatie kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan constructieve injecties, zodat verzwakte muren versterkt worden, maar ook kunnen wij holle ruimtes voor u in Utrecht opvullen.

Kelder waterdicht maken Utrecht

Wij bieden u meer in Utrecht

Het is belangrijk dat vochtproblemen zo snel mogelijk opgelost worden. Niet alleen kunnen ze veel schade veroorzaken aan uw woning, zoals gescheurde muren en lekkages. Maar door vochtproblemen kan ook schimmel ontstaan en dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Wij verhelpen uw vochtprobleem adequaat, maar u profiteert in Utrecht bij ons van meer dan alleen dat. U vindt bij ons altijd het volgende:

  • U krijgt bij ons 30 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden.
  • Bij ons vindt u een ruim assortiment aan werkzaamheden in Utrecht.
  • Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor hulp bij vochtbestrijding.
  • U kunt ons 24 uur per dag bereiken.
  • Wij werken door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt.

Heeft u vragen? Neem contact op

Heeft u last van vocht in uw huis? Neem in dat geval contact op met ons bedrijf. Wij helpen u graag om vocht te bestrijden. Onze hulp inschakelen? Bel dan direct naar 0347-343335. Ook kunt u het contactformulier invullen dat u op onze website vindt. Wij bellen of mailen u dan zo spoedig mogelijk terug. Onze specialisten komen graag bij u langs in Utrecht om uw vochtproblemen te verhelpen of andere werkzaamheden voor uit te voeren.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha