Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Venlo

Wij lossen uw vochtproblemen op

Heeft u vochtige muren in Venlo, staat uw kelder wel eens onder of lekken de muren zelfs al? Dan is het zeker tijd om een professional in vochtbestrijding in te schakelen. Wij van KEMO Vochtwering zijn een jong en dynamisch bedrijf met ervaren werknemers, die voor alle vochtproblemen een oplossing weten. Hiervoor maken we vaak gebruik van verschillende soorten injecties. Is uw betonnen muur in Venlo al beschadigd? Ook dan kunnen we u helpen om de muren te herstellen. Twijfel niet en bel ons direct om verdere schade te voorkomen!

Onze diensten in Venlo

Onze vakmensen kunnen in Venlo meer voor u dan alleen vochtwering en vocht bestrijden. Zij hebben allemaal jarenlange ervaring in zowel de bouw als de particuliere sector. U kunt ons daardoor ook vragen voor:

optrekkend vocht bestrijden

Betonreparatie Venlo

Voorkom vochtige muren

Wij worden regelmatig ingeschakeld voor vochtbestrijding, zoals natte muren. Dit komt voordat bakstenen van zichzelf poreus zijn en water als het ware opzuigen. Wanneer het gaat om oppervlakte- of regenwater, dan zitten hier minerale zouten in. Dit maakt het baksteen poreuzer, waardoor nog meer water opgenomen kan worden. Door middel van een injectie spuiten we de stenen vol met een materiaal dat ze volledig afdicht. Hierdoor ontstaat een waterkerende laag. Wij kunnen deze behandeling voor u uitvoeren in Venlo.

Waarom kiest u voor ons?

Wanneer u een betrouwbare partner zoekt in Venlo voor betonreparatie of vochtbestrijding, dan kunt u altijd op onze rekenen. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Voor ons is een goede service erg belangrijk en bij ons bent u daarom altijd verzekerd van:

  • Maar liefst 30 jaar garantie op oplossingen
  • Altijd ervaren en kundig personeel
  • Vooraf een scherpe offerte
  • Vrijblijvend en kosteloos advies en informatie
  • Altijd een oplossing voor uw vochtproblemen

Wilt u meer weten?

Heeft u in Venlo last van vocht in huis? Of heeft u genoeg van die lekkende kelder? Neem dan nu contact op met een van onze specialisten. We vertellen u graag wat er mogelijk is voor u op het gebied van vochtwering. U kunt hiervoor bellen naar 0347-343335. U mag ook een mail richten aan info@kemovochtwering.nl. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk antwoord. Wanneer u vochtproblemen heeft in Venlo, dan helpen we u graag.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha