Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Vianen

Last van vochtproblemen?

Heeft u last van vocht in huis in Vianen? Schakel dan de deskundige hulp van KEMO Vochtwering in. Het is zaak dat een vochtprobleem niet alleen snel, maar ook professioneel opgelost wordt. Zo beperkt u niet alleen de schade aan bijvoorbeeld uw muren, maar zorgt u er ook voor dat het probleem niet terugkomt. Onze deskundige medewerkers weten ieder vochtprobleem snel te herkennen en kunnen altijd een adequate oplossing bieden. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in Vianen? Neem dan contact op.

Wij leveren kwaliteit

Wij hebben het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ondanks dat wij een jong vochtweringsbedrijf in Vianen zijn, hebben onze medewerkers al jarenlang ervaring in deze sector. Dankzij hun kennis weten zij diverse vochtproblemen vakkundig en snel op te lossen. Zo kunnen wij uw kelder waterdicht maken, maar kunnen wij u ook helpen wanneer u last heeft van optrekkend vocht. Wij bieden doen echter meer dan vocht bestrijden. Ons vochtweringsbedrijf in Vianen kan u ook helpen bij het reinigen van uw gevel of het uitvoeren van betonreparaties. Benieuwd geworden naar onze werkzaamheden? Kijk dan eens naar ‘referenties’ op onze website. Hier vindt u een overzicht van onze klanten en de projecten die wij voor hen uitgevoerd hebben.

Kies voor een breed dienstenpakket

Wij van KEMO Vochtwering kunnen u in Vianen met een uitgebreid pakket aan diensten helpen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer:

  • Betonreparatie
  • Vochtwering
  • Verschillende injecties van beton
  • Het reinigen van bijvoorbeeld gevels of andere wanden
  • Grondstabilisatie

Dit is maar een greep uit de producten die wij in Vianen kunnen leveren. Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden? Neem in dat geval contact met ons op.

Vochtbestrijding Vianen

Wat kunnen wij voor u doen in Vianen?

KEMO Vochtwering is dé expert in vochtbestrijding. Wilt u graag van onze diensten gebruikmaken? Of heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt eenvoudig het contactformulier invullen dat u op onze site vindt. Hierbij kunt u ook aangeven hoe wij u het beste kunnen bereiken (via e-mail of telefoon). Tevens kunt u bellen naar 0347-343335, wanneer u liever persoonlijk met onze medewerkers spreekt. Welke vochtprobleem u ook heeft, wij helpen u in Vianen graag.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha