Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vocht bestrijden

Kies voor dé specialist in vochtbestrijding

Zoekt u naar een bedrijf dat vocht kan bestrijden? Dan bent u bij KEMO Vochtwering aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding. Welke oorzaak het vocht ook heeft, wij bieden u een passende oplossing. Omdat wij er zo zeker van zijn dat wij het probleem kunnen verhelpen, krijgt u op onze werkzaamheden 30 jaar garantie. Wanneer u ons inschakelt, dan weet u dus ook zeker dat het vochtprobleem niet terugkomt.

Wij helpen u graag bij:

KEMO Vochtwering heeft de kennis in huis om u met verschillende vochtproblemen van dienst te zijn. Onze vakbekwame medewerkers herkennen niet alleen ieder probleem, maar weten ook hoe zij het vocht kunnen bestrijden. Wij kunnen u dan ook helpen bij:

  • Optrekkend of doorslaand vocht veroorzaakt door slecht muurwerk of een fundering die niet goed geïsoleerd is
  • Lekkende kelders door bijvoorbeeld een hoge grondwaterstand of een lekkage
  • Het verhelpen van vochtige muren die ontstaan zijn door een lekkage of een scheur

Wilt u graag weten hoe wij u kunnen helpen met het bestrijden van uw vochtprobleem? Neem dan snel contact met ons op.

Hoe wij vocht bestrijden?

Om het vochtprobleem te bestrijden, worden uw muren door ons vochtweringsbedrijf geïmpregneerd. Hiervoor werken wij volgens de hydrofobeermethode. Hierbij wordt het impregnatiemiddel op de buitenkant van uw gevel of muren aangebracht. Wilt u liever een milieuvriendelijke methode? Dan kunt u er bij ons ook voor kiezen om gevelcrème te laten aanbrengen voor het bestrijden van uw vochtprobleem. Ook dit middel wordt aangebracht op de buitenkant van uw muren. Mocht deze niet toegankelijk zijn, zoals bij een kelder, dan kunnen onze medewerkers ook uw wand injecteren. Hierdoor worden uw wanden niet alleen tegen vocht beschermd, maar het stabiliseert uw muren ook.

Los een vochtprobleem snel op

Vocht kan niet alleen schade aan uw woning toebrengen, maar het kan ook nog eens vervelende gevolgen voor uzelf hebben. Het is dan ook belangrijk om het vochtprobleem zo vlug mogelijk te bestrijden. Doet u dit niet, dan loopt u een groter risico op het volgende:

  • Ziekten en infecties
  • Een hoog kostenplaatje
  • Hogere stookkosten

Vochtbestrijding

Meer informatie?

Heeft u nog vragen voor ons over hoe wij uw vochtprobleem kunnen bestrijden? Of wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan gelijk het contactformulier op onze website in. Wij komen dan zo vlug mogelijk terug op uw bericht. Ook kunt u ons bereiken op nummer 0347-343335. Onze werknemers helpen u graag verder. Heeft u een vochtprobleem? Dan moet u bij KEMO Vochtwering zijn. Wij kunnen vocht bestrijden in heel Nederland.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha