Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vocht in huis oplossen

Heeft u een vochtprobleem in uw woning?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat vocht in huis kan oplossen voor u? Dan zit u goed bij KEMO Vochtwering. Ieder vochtprobleem is anders en vraag daarom om een andere oplossing. Onze medewerkers zijn in staat om de oorzaak van vocht in uw woning te herkennen en vakkundig te verhelpen. Wij zijn dan ook hét adres wanneer u vocht in huis heeft. Omdat wij hier zo zeker van zijn, geven wij u als klant 30 jaar garantie op de klus die wij voor u uitvoeren. Wanneer kunnen wij voor u aan de slag?

Risico’s van vocht in huis

Heeft u last van natte of vochtige muren in huis? Of blijven uw keldermuren lekken? Dan is het zaak dat u dit probleem zo snel mogelijk laat oplossen. Niet alleen zijn vochtproblemen schadelijk voor uw woning, maar het kan ook schadelijk zijn voor uzelf. Het is dan ook belangrijk dat u een vochtprobleem in huis laat oplossen. Niet alleen bespaart u hierdoor een hoop geld, maar komt ook uw gezondheid niet in gevaar. Risico’s van natte en vochtige muren zijn onder andere:
– Omdat het vochtig is in uw woning loopt u meer kans op infecties en ziektes. Zo kunt u sneller last krijgen van astma.

  • Uw stookkosten zullen hoger uitvallen, doordat uw kamers minder snel warm worden.
  • De schade zal erger worden als u het vochtprobleem in huis niet laat oplossen.
  • Hierdoor zal de reparatie ook duurder worden.

Vocht in huis

Particuliere en zakelijke klanten

Wij van KEMO Vochtwering maken geen onderscheid tussen zakelijke en particuliere klanten. Of u ons nu wilt inschakelen omdat u last heeft van vocht in uw bedrijfspand of dat graag wilt dat wij vocht in huis oplossen, onze medewerkers staan voor u klaar. Ook maakt het bij ons niet uit waar u woont of gevestigd bent. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en komen graag naar u toe. Zo hebben wij voor de gemeente Weert de kelder van het gemeentehuis vochtwerend gemaakt, maar zijn wij ook door Schiphol ingeschakeld voor het oplossen van hun vochtprobleem. Benieuwd naar onze andere klanten? Kijk dan op onze website onder ‘referenties’.

Wil u contact opnemen?

Heeft u last van vocht in huis? Schakel dan direct onze hulp in. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0347-343335. Heeft u een minder dringend vochtprobleem in huis? Dan kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij beantwoorden uw bericht dan zo vlug mogelijk per telefoon of per e-mail. Wanneer u last heeft van vocht in huis laat het oplossen aan KEMO Vochtwering over.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha