Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vocht in huis

Servicegericht vochtweringsbedrijf

Vocht in huis is een vervelend probleem. Bent u er namelijk niet op tijd bij, dan kan dit ernstige schade tot gevolg hebben. Niet alleen kunnen uw wanden scheuren en kunnen er lekkages ontstaan, maar ook kunnen vochtproblemen in huis ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Wij van KEMO Vochtwering bieden dan uitkomst. Onze medewerkers komen graag bij u langs om te kijken of u last heeft van vocht in uw woning. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij een adequate oplossing bieden. Wij geven 30 jaar garantie op onze werkzaamheden. Zo zeker zijn wij ervan dat wij uw vochtprobleem vakkundig kunnen verhelpen. Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Neem contact op.

Heeft u last van vocht in huis?

Wanneer u last heeft van vocht in uw woning, dan is het zaak dat dit probleem zo snel mogelijk opgelost wordt. Gelukkig kunt u vochtproblemen eenvoudig zelf herkennen:

  • Ruikt uw woning muf of bedompt?
  • Is uw behang of stucwerk aan het loslaten?
  • Droogt uw was niet zo snel in huis?
  • Heeft u veel pissebedden of zilvervisjes in uw woning?

Dan kan het inderdaad zijn dat u een vochtprobleem heeft. Onze medewerkers komen graag bij u langs om het probleem vast te stellen en snel te verhelpen.

Vochtproblemen in huis

Voor ieder vochtprobleem een oplossing

Of het nu gaat om doorslaand vocht of een lekkende kelder, wij hebben de ervaring en kennis in huis om u hierbij van dienst te zijn. Niet ieder vochtprobleem is hetzelfde en daardoor is iedere oplossing anders. Onze medewerkers beschikken over de benodigde expertise om vocht in huis te herkennen, maar dit ook naar behoren op te lossen. Zo weet u zeker dat het probleem niet terugkomt. Of het nu een grote of kleine klus in huis is, wij beschikken over het materiaal en de kennis om u te helpen en het probleem te laten verdwijnen.

Heeft u nog vragen voor ons?

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze wanneer u vocht in uw woning heeft? Of wilt u direct een afspraak met ons inplannen om de vochtigheid in uw huis zo snel mogelijk op te lossen? Dat kan! Bel in dat geval naar 0347-343335. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. Hierbij kunt u aangeven of wij telefonisch contact met u op mogen nemen of dat u liever teruggemaild wilt worden. Wanneer u vocht in huis heeft, dan bieden wij van KEMO Vochtwering een passende oplossing tegen een scherp tarief.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha