Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding

Ervaren in vochtbestrijding

Als het gaat om vochtbestrijding, dan bent u hiervoor bij KEMO Vochtwering aan het juiste adres. Ons dynamische bedrijf is sinds een aantal jaar gespecialiseerd in het bestrijden van vocht. We doen dit door middel van injecties in de muur, die zorgen voor een waterafstotende laag. Daarnaast kunnen we ook aangetaste muren herstellen en funderingen stabiliseren. Wilt u weten wat we kunnen doen voor uw probleem? Neem dan contact op met ons. Wij zijn uw specialist in vochtbestrijding.

Unieke werkwijze en garantie

Wanneer u kiest voor onze onderneming, dan kiest u voor een ervaren en professioneel bedrijf. Wij kunnen naast vochtbestrijding ook andere diensten voor u uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor:

 • Spoedklussen, want wij zijn dag en nacht bereikbaar
 • Zeer effectieve manier om vochtigheid te bestrijden
 • Gratis en vrijblijvend advies en informatie
 • Medewerkers met veel ervaring in bouw
 • Altijd zeer scherpe tarieven en offerte vooraf

Wat zeer uniek aan ons is, is dat wij u altijd 30 jaar garantie bieden op al onze werkzaamheden. Zo overtuigd zijn wij van onze injectietechniek, producten en vakmanschap. Zo zijn uw vochtproblemen niet alleen weg, ze blijven weg!

Vochtbestrijding

Onze effectieve methode

Met een aantal injecties kunnen we het baksteen van uw muren waterafstotend maken. Het steen is zeer gevoelig voor water en dan met name voor de zouten erin. Die zorgen er namelijk voor dat het gesteente poreus wordt en steeds meer water op kan nemen. Vooral grondwater en regenwater hebben een zeer schadelijk effect. Wanneer u niets doet, dan neemt de kans op beschadiging en lekkages toe. Met onze methode voor vochtbestrijding heeft u in een mum van tijd een waterafstotende muur. We vullen het steen op met onze vloeistof, die water afstoot.

Waarom is actie nodig?

Er zijn ongetwijfeld veel mensen, die opmerken dat ze wat vochtplekken hebben, een muffe lucht ruiken of veel pissebedden zien. Dit zijn tekenen van vochtproblemen. Het vervelend is dat ze nooit vanzelf weggaan. U zult altijd een expert moeten vragen om u te helpen. Doet u niks, dan:

 • Bent u vaker ziek, want u bent veel vatbaarder voor infecties
 • Hebben de schimmels en algen gevolgen voor uw gezondheid
 • Heeft u veel meer kans op lekkages en aangetaste muren, dit is ook schadelijk voor uw spullen
 • Betaalt u niet alleen voor vochtbestrijding, maar ook voor het herstellen van muren en gevels
 • Kan het schadelijke gas formaldehyde vrijkomen uit plaatmaterialen en gordijnen
 • Gaan uw stookkosten omhoog, omdat u veel warmte verliest

Onze vochtbestrijding inschakelen?

Bent u overtuigd van ons vakmanschap en de noodzaak om hulp in te roepen om het vochtprobleem te bestrijden? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt ons direct bellen: 0347-343335. Wilt u liever een mail sturen en is er minder haast bij? Dan kunt u ook een bericht sturen naar info@kemovochtwering.nl. Wanneer het gaat om vochtbestrijding, dan is het zaak om hier op tijd bij te zijn.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha