Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtige kelder

Hulp nodig?

Wanneer u last heeft van een vochtige kelder, dan is de kans groot dat u een vochtprobleem heeft. Dit wordt veroorzaakt door grondwater dat op uw muren drukt. Dit water wordt opgenomen door het gesteente. Omdat op een gegeven moment uw muur verzadigd zal raken, sijpelt het water uw kelder binnen. Hierdoor ontstaan vochtige of natte wanden. Wordt dit probleem niet verholpen, dan zullen uw muren blijven lekken en dat kan tot ernstige gezondheidsrisico’s leiden. Het is dan ook zaak dat u zo snel mogelijk een expert inschakelt wanneer u een vochtprobleem heeft. KEMO Vochtwering is hiervoor hét adres. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Iedere kelder maken wij waterdicht

Niet iedere muur is hetzelfde. Dat begrijpen wij bij KEMO Vochtwering. Daarom bieden wij niet één manier om u van uw natte of vochtige muren af te helpen. Wij hanteren verschillende injectiemiddelen waardoor wij iedere vochtige kelder weer waterdicht kunnen maken. Zo gebruiken wij voor monumentale panden een speciale kalk-injectie. Deze werkwijze voldoet aan de richtlijnen van het KOMO-keurmerk. Deze organisatie zorgt ervoor dat de kwaliteit in de bouw gewaarborgd wordt. Bij ons bent u er dan ook altijd van verzekerd dat uw werkzaamheden naar wens uitgevoerd worden.

Vochtige kelder

Waarom kiezen voor KEMO Vochtwering?

Een lekkende kelder kan veel overlast veroorzaken. U wilt dan natuurlijk een betrouwbaar bedrijf inschakelen om dit vochtprobleem op te lossen. Bij KEMO Vochtwering zit u dan goed. Wij maken uw vochtige kelder waterdicht. Naast dat wij kwaliteit leveren, profiteert u bij ons ook van de volgende voordelen:

  • U krijgt van ons 30 jaar garantie op werkzaamheden die door ons uitgevoerd worden.
  • Of u nu een particulier of ondernemer bent, wij bieden hulp bij natte of vochtig muren.
  • U kunt ons 24 uur per dag bereiken.
  • Wij werken door heel Nederland.
  • Onze medewerkers beschikken over geruime kennis en ervaring.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze aanpak? Of wilt u graag weten wat u kunt doen tegen vochtige muren of een lekkende kelder? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt het contactformulier op onze site invullen en naar ons zenden. Wanneer u ons liever persoonlijk spreekt, dan kunt u ook bellen naar 0347-343335. Welk vochtprobleem u ook heeft, wij maken uw vochtige kelder weer waterdicht.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha