Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtige muren

Last van vochtige muren?

Wanneer u last heeft van vochtige muren, dan is het zaak dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Niet alleen is vocht schadelijk voor uw muren, maar ook kan het schade toebrengen aan uw gezondheid. Zo loopt u door het leven in een vochtige woning meer risico op ziektes en infecties. KEMO Vochtwering is dé expert in vochtbestrijding. Onze vakbekwame medewerkers komen u graag bij u langs om het probleem op te sporen en te verhelpen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder of neem contact op met een van onze specialisten.

Soorten vochtproblemen

Vochtige muren kunnen door verschillende oorzaken hebben. Zo kan een slecht geïsoleerde fundering de boosdoener zijn, maar kan een vochtige muur ook veroorzaakt worden door vochtbruggen in uw spouwmuur. Hierdoor vraagt ieder vochtprobleem om een andere oplossing. Wij van KEMO Vochtwering kunnen u onder meer met de volgende vochtproblemen helpen:

  • Optrekkend vochtigheid
  • Doorslaand vocht
  • Lekkages
  • Natte muren
  • Lekkende kelders

Heeft u last van vochtige of natte muren? Neem dan direct contact met ons op. Wij maken meteen een afspraak om bij u langs te komen.

Vochtige muren

30 jaar garantie

Bij KEMO Vochtwering staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Wanneer u ons inschakelt, omdat u last heeft van natte muren, dan zullen wij er alles aan doen om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Hiervoor gebruiken wij de modernste technieken. Zo kunnen wij uw vochtige muur met verschillende injectiemiddelen inspuiten om zo het probleem te verhelpen. Ook wanneer u een monumentaal pand bezit, kunnen we u bij vochtproblemen van dienst zijn. Wij garanderen u dan ook dat al onze werkzaamheden naar wens uitgevoerd worden en daarom bieden wij u als klant maar liefst 30 jaar garantie.

Hoe kunnen wij u helpen

Heeft u nog vragen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken, omdat u een vochtprobleem heeft? Neem dan contact met ons vochtweringsbedrijf op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0347-343335. Ook kunt het contactformulier invullen dat u op onze site vindt. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Heeft u een vochtprobleem? Neem dan vandaag nog contact op. Wij zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van vochtige muren.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha