Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtprobleem

Wij lossen uw vochtprobleem op!

Wanneer u een vochtprobleem vaststelt, dan is het zaak om dit zo vroeg mogelijk te doen. U heeft dan nog zo min mogelijk beschadigingen en de muren zijn nog niet aangetast. Wij van KEMO Vochtwering kunnen u ook van dienst zijn als de situatie erger is en wanneer u bijvoorbeeld lekkages heeft. Met onze speciale injectietechniek kunnen wij beton en baksteen waterdicht afwerken. Ook kunnen we betonreparaties uitvoeren, zodat uw muren er weer netjes uitzien. Bel ons wanneer u een vochtprobleem heeft.

Herken een vochtprobleem tijdig

Hoe eerder wij het probleem kunnen verhelpen, des te beter. Toch is het soms lastig om de signalen te herkennen. We geven u een aantal tips. Wanneer u last heeft van een of meer van de volgende zaken, dan is het verstandig om onze hulp in te roepen:

  • Muffe en bedompte luchten
  • Uw was droogt minder snel
  • Stucwerk of behang laat los
  • Veel condensvorming op ramen
  • Zilvervisjes en/of pissebedden

Wanneer u vocht- of schimmelplekken ontdekt, dan heeft u zeker een vochtprobleem. Blijf dan niet wachten, maar schakel ons direct in.

Vochtprobleem

Nadelen van vochtproblemen

Veel mensen komen nog niet in actie, wanneer ze een vochtprobleem vermoeden. Ze hopen dat dit vanzelf weggaat. Helaas zal dat niet gebeuren. Voor uzelf en uw portemonnee is het verstandig om op tijd aan de bel te trekken, want anders heeft u te maken met:

  • Infecties en ziektes, want als gevolg van vochtigheid bent u vaker ziek
  • Ook kunt u, op de lange termijn, last krijgen van andere gezondheidsrisico’s als astma
  • Hogere stookkosten, omdat u uw woning minder goed warm krijgt
  • Mogelijk het schadelijke gas formaldehyde dat vrijkomt uit plaatmateriaal
  • Hogere kosten, want u betaalt ook voor het herstellen van muren

Zo helpen wij u

Door de jaren heen hebben wij een zeer effectieve methode van vochtbestrijding ontwikkeld. Doordat veel muren van baksteen zijn, hebben grondwater en oppervlaktewater hier veel invloed op. De zouten die achterblijven in het steen zorgen ervoor dat muren poreus worden en steeds meer water opnemen. U krijgt dus steeds grotere schimmelplekken en lekkages. Wij spuiten onder hoge druk een injectiemateriaal in, dat precies zo loopt als het water. In het steen heeft het echter een waterafstotende werking, waardoor er als het ware een beschermlaag wordt gevormd. Uw vochtprobleem is dus definitief opgelost!

Wilt u advies of informatie?

Kies voor ons bedrijf als u ook 30 jaar garantie wilt op onze werkzaamheden. Wij doen ook spoedklussen en zijn 24 uur per dag bereikbaar. In een mum van tijd lossen onze vakmensen uw vochtprobleem op. Bel voor een afspraak of voor meer informatie en advies, naar: 0347-343335. U mag ook een mail sturen naar info@kemovochtwering.nl. Laat ons afrekenen met uw vochtprobleem!


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha