Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Water in kelder

Last van water in uw kelder?

Water in uw kelder kan verschillende oorzaken hebben. Door een hoge grondwaterstand kan het water door de keldermuren heen sijpelen, maar ook een lekkage kan hiervan de oorzaak zijn. Wanneer u last heeft van vocht in uw kelder, dan is het ook verstandig om een expert te raadplegen. Bij KEMO Vochtwering bent u dan aan het juiste adres. Onze medewerkers beschikken over de benodigde kennis en ervaring om ieder vochtprobleem te herkennen. Wij komen dan ook graag bij u langs om te zien waar het water vandaan komt. Samen met u zoeken wij dan een passende oplossing, zodat het vochtprobleem ook daadwerkelijk verholpen wordt.

Oplossing voor ieder vochtprobleem

Of er nu water naar binnen sijpelt in uw kelder of dat u last heeft van natte muren, bij KEMO Vochtwering helpen we u. Omdat niet ieder vochtprobleem hetzelfde is, bieden wij u als klant een oplossing op maat. Daarbij kijken onze medewerkers niet alleen naar het probleem, maar ook naar het gesteente. Heeft u een monumentaal pand? Dan werken wij met een speciale kalk-injectie. Zo wordt niet alleen uw kelder waterdicht gemaakt, maar blijft ook de oorspronkelijke staat van uw woning behouden. Daarnaast werken wij met de modernste apparatuur. Hierdoor kunnen wij nauwkeurig werken en uw muur naadloos afdichten. Heeft u last van water in uw kelder? Neem dan snel contact op en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Water in kelder

Onze voordelen

Komt er water naar binnen gesijpeld door uw keldermuren? Of zijn de wanden in uw kelder vochtig? Dan wilt u dit natuurlijk zo spoedig mogelijk opgelost hebben. U kunt dan een ander vochtweringsbedrijf inschakelen. Daarmee doet u echter uzelf en uw portemonnee tekort. Zo:

  • Krijgt u bij ons altijd 30 jaar garantie
  • Zijn wij werkzaam door heel Nederland
  • Kunt u ons dag en nacht bereiken
  • Helpen wij zowel particuliere als zakelijke klanten
  • Hebben wij uitgebreide kennis en ervaring

Kies voor professionele hulp

Komt er door een lekkage water door uw keldermuren heen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt bellen naar 0347-343335. Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze? Dan kunt u ook het contactformulier invullen op onze site. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. Wij zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van water in uw kelder.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha