Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vochtbestrijding Weert

Vocht bestrijden in Weert

Heeft u in Weert last van vochtige muren? Dan heeft u zeer waarschijnlijk vochtproblemen. Voorkom lekkages en grotere schades en schakel snel een expert in. KEMO Vochtwering is weliswaar een jong bedrijf, maar alle werknemers hebben jarenlange ervaring in de particuliere sector en bouw. Daardoor weten zij ieder vochtprobleem perfect op te lossen. Heeft u last van vocht in huis of in uw kelder? Dan spuiten we injectiemateriaal in om de bakstenen en uw kelder waterdicht te maken. Ook kunnen we uw beschadigde muren er weer prachtig uit laten zien. Bel ons: 0347-343335.

Wat kunnen we voor u doen?

Onze ervaring heeft ons geleerd dat er altijd meer komt kijken bij vochtbestrijding dan simpelweg ervoor zorgen dat het water goed wegloopt of niet in steen kan doordringen. Muren kunnen mogelijk al reparatie nodig hebben. Of we kunnen direct de oorzaak aanpakken, zoals een verzakte fundering. Daarom kunt u bij ons in Weert terecht voor:

Vochtbestrijding Weert

Last van een lekkage?

Wanneer u al langer last heeft van vocht in huis, dan kan een lekkage ontstaan, bijvoorbeeld door scheuren in muur en vloer. Doordat wij het vocht bestrijden met injecties in en om de scheur maken we uw vloeren en muren weer waterdicht. Hierdoor wordt ook de constructie van uw woning in Weert weer stabieler. Wanneer het gaat om kimnaad lekkages, dan boren we in de aansluitwand om deze vervolgens te injecteren. Hierdoor ontstaat weer een volledig afgesloten verbinding en krijgt water geen kans. Wij kunnen voor vochtwering ook langskomen in Weert.

Kiest u ook voor ons?

In Weert hebben we inmiddels al vele tevreden klanten mogen helpen om het vocht in huis tegen te gaan. We hebben bijvoorbeeld de kelder waterdicht mogen maken of betonreparatie uitgevoerd. Onze klanten, en dus ook u, profiteren bij ons altijd van:

  • Onze zeer snelle service
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Altijd 30 jaar garantie
  • Milieuvriendelijke producten
  • Ervaren en kundige vakmensen

Meer informatie

Bent u klaar met al het vocht in huis in Weert? Wilt u die vochtproblemen goed aanpakken? Dan bent u hiervoor bij KEMO Vochtwering aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat vochtigheid weg is en weg blijft. Daar krijgt u zelfs een garantie op van 30 jaar. Meer weten of een afspraak maken? Dan kunt u bellen naar 0347-343335 of een mail sturen naar info@kemovochtwering.nl. Wij werken door heel Nederland, dus ook in Weert.


Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha