0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Specialist in vochtbestrijding in Amsterdam nodig?

Vakkundige oplossing voor uw vochtprobleem in Amsterdam

Heeft u last van een lekkende kelder of vochtige muren in Amsterdam? Dan is het belangrijk dat deze problemen zo snel mogelijk opgelost worden. Hierdoor kunnen grote beschadigen aan bijvoorbeeld uw muren voorkomen worden. Bij KEMO Vochtwering bent u aan het juiste adres voor het adequaat oplossen van vochtproblemen. Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Lees dan snel verder of neem contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder en maken een afspraak met u voor professionele vochtbestrijding bij u thuis in Amsterdam.

optrekkend vocht

Hulp bij vocht in huis

Wij zijn gespecialiseerd in vochtwering. Zo kunnen wij u helpen wanneer u bijvoorbeeld helpen bij optrekkend vocht, lekkages, doorslaand vocht en lekkende kelders. Lekt uw kelder in Amsterdam? Dan kunnen wij uw kelder met de juiste materialen waterdicht maken. Lekkages ontstaan meestal door scheuren in muren en uw vloer. Deze lekkages kunnen wij oplossen door de scheur en het gebied rondom de scheur te injecteren Ons vochtweringsbedrijf doet echter meer dan dat. Wij bieden u in Amsterdam een uitgebreid aanbod aan diensten. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld betonreparatie, het impregneren van beton en het reinigen van gevels. Benieuwd geworden naar wat wij voor u in Amsterdam kunnen doen? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Wij geven u dan meer informatie over de mogelijkheden en hopen zo snel mogelijk bij u aan de slag te gaan met professionele vochtbestrijding.

De voordelen die wij bieden in Amsterdam

Wanneer u last heeft van vocht in huis, wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk een oplossing gevonden wordt. U wilt hiervoor een vakkundig bedrijf inschakelen, dat niet alleen het vocht kan bestrijden op een deskundige manier, maar ook het liefst tegen een scherp tarief. Wij van KEMO Vochtwering bieden u in Amsterdam een adequate oplossing. Daarnaast kunt u bij ons op het volgende rekenen:

  • 30 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Breed aanbod aan diensten
  • Wij realiseren hoogstaande kwaliteit
  • Geruime ervaring in zowel de bouw als particuliere sector
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor de aanpak van vochtproblemen
scheur in muur

Neem contact met ons op

Heeft u last van natte muren of heeft u een ander vochtprobleem in Amsterdam? Schakel dan de hulp in van ons vochtweringsbedrijf. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0347-343335. Mailen is ook mogelijk via info@kemovochtwering.nl. Voor vragen kunt u tevens ons contactformulier op de website invullen. Van grondstabilisatie tot vochtbestrijding, wij zijn dé specialist in Amsterdam.

Meer dan 20 jaar ervaring