0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Beton herstellen

Vakkundig en kwaliteitsgericht betonherstel

Bent u op zoek naar een bedrijf die beton kan herstellen? Het is zaak dat zoiets vakkundig gebeurt. De ontstane schade aan beton moet immers niet erger worden. Voor beton herstellen bent u bij KEMO Vochtwering aan het juiste adres. Ondanks dat onze naam anders doet vermoeden, kunnen wij u ook helpen met het herstellen en renoveren van beton. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen diverse problemen voor u oplossen. Omdat wij geloven in het kwaliteitswerk dat wij leveren, bieden wij u 30 jaar garantie op onze werkzaamheden. U leest er op deze pagina meer over. U kunt ook direct contact met ons opnemen.

Reparatie en renovatie van beton

Bij KEMO Vochtwering bent u niet alleen aan het juiste adres wanneer u beton wilt herstellen, maar wij kunnen ook renovatiewerkzaamheden uitvoeren. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd om u onder meer met het volgende te kunnen helpen:

  • Het herstellen van beschadigingen gemaakt door bijvoorbeeld een brand of aanrijding
  • Het afwerken van verschillende stortnaden
  • Schade of overbelasting door wapeningscorrosie repareren
  • De plaatsing van conusgaten
  • Het repareren van grindnesten

Dit is slechts een beperkt overzicht van wij op het het gebied van betonrenovatie en -reparatie voor u kunnen betekenen. Wilt u hier graag meer informatie over? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Beton herstellen door heel Nederland

Of u nu in het noordelijkste puntje van Friesland of onder in Limburg woont, wij komen graag bij u langs om uw beton te herstellen. KEMO Vochtwering is werkzaam door heel Nederland, dus ook u kunt bij ons terecht. Daarnaast werken wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Zo kunnen wij het beton van een publiek zwembad voor u herstellen, maar ook de fundering van uw huis. Welke klus u ook voor ons heeft, wij staan graag voor u klaar. Wilt u graag meer weten over onze werkzaamheden? Kijk dan eens onder het kopje ‘referenties’ op onze webpagina. Hier ziet u een overzicht van onze afgeronde projecten.

laat nu uw beton herstellen

Wanneer u ons wilt inschakelen om uw beton te renoveren of te laten herstellen, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website. Spreekt u ons liever persoonlijk? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0347-343335. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kemovochtwering.nl. Voor het herstellen van beton belt u KEMO Vochtwering.

Meer dan 20 jaar ervaring