Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in LayerSlider_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/kemovochtw/domains/kemovochtwering.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4510

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Block_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/kemovochtw/domains/kemovochtwering.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4510

Notice: Undefined index: loadFiles in /home/kemovochtw/domains/kemovochtwering.nl/public_html/wp-content/plugins/css3-pricing-tables/css3_web_pricing_tables_grids.php on line 2591
Beton injecteren - Kemo Vochtwering
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Beton injecteren

Voor al uw betonreparatie en -renovaties

Wanneer beton gescheurd of beschadigd is, dan doet u er verstandig dit te laten injecteren. Hierdoor kunnen ergere beschadigen voorkomen worden en wordt het materiaal tevens verstevigd. KEMO Vochtwering is hét adres wanneer u beton wilt injecteren. Wij kunnen u niet alleen helpen met reparaties, maar ook renovatiewerkzaamheden kunnen wij u uit handen nemen. Meer hierover weten? Neem contact met ons op.

Waarom beton injecteren?

Het injecteren van gesteente vindt vaak plaats om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Denk aan het repareren van scheuren in het beton of andere (kleine) beschadigingen. Om kwaliteit te kunnen leveren, zijn kennis en ervaring van het materiaal van groot belang. Onze medewerkers hebben de expertise in huis om u onder meer met het volgende van dienst te kunnen zijn:

  • Schade herstellen die ontstaan is door een aanrijding of een brand
  • Beschadigingen repareren die veroorzaakt zijn door wapeningscorrosie
  • Grindnesten herstellen

Beton injecteren

Onze werkwijze

Om kwaliteit te kunnen leveren, gaan wij altijd volgens een vast stappenplan te werk wanneer wij beton injecteren. Uiteraard wordt eerst vastgesteld wat het probleem is. Daarna worden er injectiepluggen in het beton aangebracht op regelmatige afstanden. Vervolgens kunnen wij het materiaal injecteren. Dit gebeurt met een regelbare druk, waardoor wij in staat zijn deze naar wens in te stellen. Op deze manier kunnen wij nauwkeurig werk leveren. Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Onze voordelen

  • U krijgt bij ons 30 jaar garantie op onze werkzaamheden, dus ook het injecteren.
  • Zowel als particulier als ondernemer kunt u bij ons terecht.
  • U kunt ons 24 uur per dag bereiken.
  • KEMO Vochtwering is werkzaam door heel Nederland.
  • Wij beschikken over jarenlange ervaring en uitgebreide kennis.

Heeft u nog vragen?

Wanneer u graag meer informatie wilt over het injecteren, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 0347-343335, maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Vele klanten gingen u voor. Schakel ons vandaag nog in om beton te injecteren en u zult de volgende zijn!