0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Bodeminjectie

Expert in grondstabilisatie

Bodeminjectie nodig op uw bouwplaats? KEMO Vochtwering levert dit door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in vochtwering en grondstabilisatie. Voor grondstabilisatie passen we een bodeminjectie toe. Een bodeminjectie kan met verschillende grondsoorten plaatsvinden. Wij kunnen u van dienst zijn bij bijvoorbeeld het installeren van een waterkering of bij het stabiliseren van een fundering. Wilt u meer weten over bodeminjecties van KEMO Vochtwering? U leest er hieronder meer over. Maar u kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

Wat is een bodeminjectie?

Een bodeminjectie is een methode om een stabiele ondergrond te creëren voor bijvoorbeeld bouwwerkzaamheden. Met stabiele ondergrond kan grondwater niet in de bodem infiltreren. Zo’n injectie bestaat meestal uit een mengsel van onder meer stollingsmiddel, water en waterglas. We kunnen twee soorten grondinjecties doen: een horizontale of een verticale. Bij een horizontale bodeminjectie wordt er een gellaag horizontaal op de bodem gelegd om ervoor te zorgen dat grondwater niet van onder een bouwput kan binnendringen. En om te voorkomen dat grondwater via de zijkant naar binnen stroomt, wordt ook een grondkering geplaatst. Verticale injecties worden vaak toegepast ter versteviging van bestaande fundering.

Wanneer en bodeminjectie doen?

Grondstabilisatie door middel van een bodeminjectie zorgt voor het verharden van een ondergrond. Hier kunnen diverse materialen voor gebruikt worden, afhankelijk van het grondtype en uw situatie. Hierdoor kan een bodeminjectie voor verschillende doeleinden ingezet worden. Een bodeminjectie kan ingest worden bij onder andere: :

  • Het installeren van een waterkering in een bouwput
  • Het stabiliseren van verzakkingen bij bestaande bouw
  • Het plaatsen van zand onder een fundering

Waarom kiezen voor een KEMO VOchtwering bodeminjectie?

Wij zijn uiteraard uw betrouwbare partner voor grondstabilisatie en vochtwering. Andere redenen om te kiezen voor het vakmanschap van KEMO Vochtwering zijn dat we door heel Nederland werken. Bovendien werken voor zowel bedrijven als voor particulieren.

Direct een bodeminjectie laten leveren

Wilt u meer weten over de levering van of de procedure bij een bodeminjectie? Of heeft u vragen over onze overige diensten? over de Heeft u nog vragen over onze bodeminjectie? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail contact met u op. Wilt u liever een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar 0347-343335. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kemovochtwering.nl. Voor een bodeminjectie, bodemstabilisering of vochtwering belt u uiteraard met KEMO Vochtwering.

Meer dan 20 jaar ervaring