0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Specialist in vochtbestrijding nodig in Breda?

Dé expert in vochtwering in Breda

Op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in vochtbestrijding in Breda? Dan kunnen wij van KEMO Vochtwering u helpen. Of het nu gaat om een lekkende kelder of een gescheurde muur, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om het probleem te verhelpen. Tevens kunt u ons inschakelen voor het reinigen van gevels, betonreparatie en grondstabilisatie. Wilt u meer weten over hoe wij vocht bestrijden of onze andere diensten? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u voor vochtbestrijding in Breda.

optrekkend vocht

Hulp bij vocht in huis

Of u nu een particulier bent of een zakelijke klant in Breda die op het vlak van vochtbestrijding werkzaamheden uitgevoerd wil hebben, bij ons bent u van harte welkom. Voor zowel grote als kleine(re) opdrachten hebben wij de benodigde expertise en het juiste materiaal in huis. U kunt ons onder andere inschakelen bij doorslaand vocht, lekkende kelders, natte muren en optrekkend vocht. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat vochtproblemen kan verhelpen in een monumentaal pand, kunt u bij ons terecht. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen in Breda? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op en stel uw vraag.

Ons dienstenaanbod in Breda

U kunt ons uiteraard inschakelen wanneer u last heeft van vocht in huis. Wij kunnen u verschillende oplossingen bieden voor diverse vochtproblemen. Niet alleen op het gebied van vochtwering kunnen wij veel voor u doen in Breda, maar ook verschillende andere werkzaamheden kunnen door ons uitgevoerd worden.

Zo kunnen wij u helpen met:

  • Ook op het vlak van betonreparatie kunnen wij u van dienst zijn
  • Het opvullen van holle ruimtes met behulp van injecties
  • Het impregneren van beton of muren
  • Het reinigen van uw gevel
  • Het stabiliseren van uw fundering

Dit is maar een klein overzicht van de diensten die wij kunnen leveren in Breda. Wilt u hier graag meer over weten? Kijk dan op onze website of neem contact op met onze vakmensen.

Neem contact met ons op

Of u nu uw kelder waterdicht wilt maken of u uw fundering wilt laten stabiliseren, wij helpen u graag. Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 0347-343335. Mailen is mogelijk via info@kemovochtwering.nl. Wilt u snel een vraag aan ons stellen? Laat dan een bericht achter via ons online contactformulier. Waarmee kunnen wij u in Breda van dienst zijn?

Meer dan 20 jaar ervaring