0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Last van vochtproblemen in Den Haag?

Het vakkundig oplossen van uw vochtprobleem in Den Haag

Wilt u graag een vochtweringsbedrijf inschakelen in Den Haag om uw muren waterdicht te maken? KEMO Vochtwering is u dan graag van dienst. Wij kunnen u niet alleen helpen om vocht te bestrijden, maar wij zorgen ervoor dat het probleem ook niet meer terugkomt. Daarnaast kunnen wij u met diverse andere werkzaamheden van dienst zijn. Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden in Den Haag? Neem dan contact met ons op of lees snel verder.

Hulp van onze specialist bij vocht in uw huis in Den Haag

optrekkend vocht

Wij zijn de nummer één specialist bij vochtproblemen in Den Haag. Wanneer u last heeft van vocht in huis, dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben oplossingen voor doorslaand vocht, lekkende kelders, optrekkend vocht en lekkages. Zelfs als u in een monumentale woning woont, dan beschikken wij over de middelen om uw probleem vakkundig op te lossen zonder dat er beschadigingen optreden. Wij bieden u als klant in Den Haag echter meer dan dat. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn met betonreparatie, gevelreiniging en grondstabilisatie. Wilt u meer te weten komen over de verschillende diensten die wij uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen die wij bieden in Den Haag

Als vochtweringsbedrijf werken wij niet alleen voor bedrijven, maar komen ook graag langs bij u als particulier om vochtproblemen te verhelpen. Wij leveren echte kwaliteit en vinden altijd een adequate oplossing voor uw vochtprobleem in Den Haag. U kunt onder andere het volgende van ons verwachten:

  • Helpt door heel Nederland
  • 30 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Breed aanbod aan diensten
  • Geruime ervaring in zowel de bouw als particuliere sector
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor de aanpak van vochtproblemen

Wilt u meer te weten komen over onze voordelen? Bel of mail dan een van onze medewerkers voor meer informatie.

scheur in muur

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van vochtwering? Of wilt u ons graag inzetten voor het waterdicht maken van uw muren? Neem in dat geval contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0347-343335. Daarnaast kunt u mailen via info@kemovochtwering.nl. Tot slot heeft u de mogelijkheid om een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Of u nu een muur wilt laten impregneren of een gevel wil laten reinigen, wij helpen u graag in Den Haag.

Meer dan 20 jaar ervaring