0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Behoefte aan een specialist in dilatatie?

Voorkom scheurvorming van uw gevel met dilatatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat met zorg een dilatatie kan toepassen bij uw gevel, zodat (verder) scheuren voorkomen wordt? Dan kan KEMO Vochtwering u helpen. Iedere gevel is anders en daarom worden dilataties bij iedere muur anders aangebracht. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en weten dan ook precies welke werkwijze geschikt is voor uw gevel. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan snel verder op onze website of neem telefonisch of per mail contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden en maken een afspraak met u.

Wat is een dilatatie?

Bouwkundige dilataties zijn bewust aangebrachte openingen in uw gevel. Een dilatatie wordt in uw muur gemaakt om scheurvorming tegen te gaan door uw gevel al van een scheur te voorzien. Hierdoor kunnen bewegingen en de werking van de verschillende materialen eenvoudig opgevangen worden en wordt het scheuren van uw gevel voorkomen. Hoeveel dilataties er aangebracht dienen te worden en de mate waarin dit gebeurt, vindt plaats volgens voorschriften. KEMO Vochtwering is op de hoogte van deze regels en zal iedere dilatatie vakkundig voor u aanbrengen.

Onze voordelen

Wanneer u een dilatatie aangebracht wilt hebben, dan wilt u natuurlijk dat dit met zorg gebeurd. Het moet immers scheurvorming voorkomen en niet veroorzaken. Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Wij leveren kwaliteit, maar wij bieden u als klant meer. Zo:

  • Profiteert u bij ons van 30 jaar garantie
  • Bieden wij alleen de beste kwaliteit
  • Zijn wij op de hoogte van regels omtrent dilatatie
  • Kunt u ons 24 uur per dag bereiken
  • Kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten bij ons terecht

Voor meer informatie over onze voordelen en de mogelijkheden die wij bieden, neemt u contact met ons op.

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u graag onze hulp inschakelen voor dilatatie? Of wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0347-343335 of te mailen via info@kemovochtwering.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten door het contactformulier op onze site in te vullen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord. Maak direct een afspraak met ons. Wij zorgen ervoor dat iedere dilatatie vakkundig aangebracht wordt, zodat scheurvorming voorkomen wordt.

Meer dan 20 jaar ervaring