0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Doorslaand vocht

Doorslaand vocht in huis bestrijden

Doorslaand vocht ontstaat door fouten in het muurwerk. Te denken valt aan vochtbruggen in spouwmuren, scheuren en slechte voegen bij enkelsteense muren. Het gevolg is dat het vocht in de muren gaat zitten of bij grotere scheuren zelf natte muur of lekkage.
doorslaand vocht.

Dobbelen

Soms is het de beste oplossing om de muren te injecteren, zoals je op de foto hiernaast kan zien. De gaten voor de injectie zijn reeds geboord in het typische patroon van vijf, daarom wordt deze methode ook dobbelen genoemd. De oplossing bestaat uit het impregneren van de buitenmuur, zodat geen vocht meer naar binnen kan dringen. Indien de buitenkant van de muur niet toegankelijk is (bijvoorbeeld in een kelder) of er sprake is van scheuren, kan de muur ook geïnjecteerd worden om zo de scheur af te dichten en de stabiliteit van de muur weer te herstellen.

Neem contact op met KEMO Vochtwering voor een offerte op maat

U kunt ons bereiken per mail bereiken via info@kemovochtwering.nl  Telefonisch kunt u contact opnemen via 0347 – 34 33 35  en wij zijn bereikbaar via het contactformulier op deze website. Vraag ons gerust om advies en een vrijblijvende offerte op maat voor betonreparaties, vochtwering, injecties en impegneren.

Meer dan 20 jaar ervaring