0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Doorslaand vocht

Voor ieder vochtprobleem een oplossing

Heeft u vochtige muren in uw woning of kantoor als gevolg van doorslaand of optrekkend vocht? Doorslaand vocht is vaak door fouten in de muurconstructie. Denk hierbij aan vochtbruggen in uw spouwmuur, slecht voegwerk tussen de stenen en scheuren in de muur. Het resultaat is een vochtige of zelfs natte muur. En in het slechtste geval kan het leiden tot lekkages. Het is belangrijk om het probleem van doorslaand vocht zo zo snel mogelijk op te lossen. KEMO Vochtwering weet feilloos ieder vochtprobleem voor u op te lossen. U leest er hieronder meer over. Maar u kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

Wij maken alle muren vakkundig waterdicht

Om uw muren tegen doorslaand vocht te beschermen, impregneren wij uw wanden. dat doen we met de hydrofobeermethode. Het impregneermiddel brengen we op de buitenkant van de muren aan. Dit middel is kleurloos en zorgt ervoor dat het muuroppervlak dampdoorlatend werkt. In een mum van tijd bent u dan verlost van uw vochtprobleem. Als we de buitenkant van de muur niet kunnen bereiken, dan injecteren we de muur met een middel dat uw muren niet alleen beschermd tegen vocht, maar dat ook de stabiliteit van uw muren hersteld. Voor doorslaand vocht hebben wij dus altijd een oplossing.

De voordelen van KEMO Vochtwering

Wij garanderen u dat wij uw probleem met doorslaand vocht vakkundig voor u oplossen. Dat wij een echte vochtoplosser zijn en ons daarmee onderscheiden van de concurrentie blijkt uit het volgende:

  • Wij lossen uw probleem met doorslaand vocht op
  • Wij geven 30 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Wij werken door heel Nederland
  • Wij kunnen uw muren op een milieuvriendelijk manier tegen vocht beschermen
  • Voor zowel particulieren als bedrijven
optrekkend vocht

Doorslaand vocht? Neem nu contact met ons op

Wilt u graag meer weten over hoe wij u kunnen helpen met doorslaand vocht in uw pand? Of wilt u direct een afspraak maken om uw vochtprobleem op te lossen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen via 0347-343335. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kemovochtwering.nl. Of vul het contactformulier op onze website in. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen dan zo spoedig mogelijk. Voor het bestrijden van doorslaand vocht en het oplossen van uw vochtproblemen in huis, belt u natuurlijk met KEMO Vochtwering.

Neem direct contact met ons op voor hulp in heel Nederland

Heeft u behoefte aan meer informatie over wat wij voor u kunnen doen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken voor vochtbestrijding in Nederland? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0347-343335. Het is uiteraard ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. Dit kan naar: info@kemovochtwering.nl. Wij helpen u graag met vochtbestrijding door heel Nederland.

Meer dan 20 jaar ervaring