Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in LayerSlider_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/kemovochtw/domains/kemovochtwering.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4510

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Block_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/kemovochtw/domains/kemovochtwering.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4510

Notice: Undefined index: loadFiles in /home/kemovochtw/domains/kemovochtwering.nl/public_html/wp-content/plugins/css3-pricing-tables/css3_web_pricing_tables_grids.php on line 2591
Doorslaand vocht - Kemo Vochtwering
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Doorslaand vocht

Voor ieder vochtprobleem een oplossing

Doorslaand vocht wordt vaak veroorzaakt doordat er fouten in het muurwerk zitten. Denk hierbij aan vochtbruggen in uw spouwmuur, slecht voegwerk en scheuren. Het resultaat is een vochtige of natte muur en in het ergste geval kunnen er zelfs lekkages ontstaan. Het is dan ook zaak om een doorslaand vochtprobleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij van KEMO Vochtwering helpen u hier graag bij. Onze medewerkers herkennen de oorzaak van uw vochtprobleem en lossen het vakkundig op. Heeft u last van vocht? Neem dan snel contact op met ons vochtweringsbedrijf.

Iedere wand vakkundig waterdicht

Om uw muren tegen doorslaand vocht te beschermen, impregneren wij uw wanden. Hiervoor wordt een hydrofobeermethode gebruikt. Het impregneermiddel wordt op de buitenkant van de muren aangebracht. Dit middel is kleurloos en zorgt ervoor dat het oppervlak dampdoorlatend werkt. In een mum van tijd is uw vochtprobleem verholpen. Mocht de buitenkant van de wand niet bereikbaar zijn, dan is een injectie ook een goede oplossing. Met een injectiemiddel worden uw muren niet alleen beschermd tegen vocht, maar wordt tevens de stabiliteit van uw wanden hersteld. Onze oplossingen zijn altijd een doorslaand succes.

Doorslaand vocht

Wij bieden u meer

Bij ons staat u als klant centraal. Wanneer u ons inschakelt om doorslaand vocht te verhelpen, dan doen wij graag dat beetje extra voor u. Om ons te onderscheiden van de concurrentie bieden wij u diverse voordelen. Zo profiteert u bij ons van onder meer:

  • Wij kunnen uw doorslaand vochtprobleem oplossen
  • 30 jaar garantie
  • KEMO Vochtwering werkt door heel Nederland

Wij kunnen uw muren ook op een milieuvriendelijk manier tegen vocht beschermen
Voor zowel particulieren als bedrijven

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u graag meer weten over hoe wij u kunnen helpen met een doorslaand vochtprobleem? Of maakt u liever direct een afspraak met ons om vocht in huis op te lossen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. U kunt hierbij aangeven of wij contact met u op mogen nemen via de mail of telefoon. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel in dat geval gelijk naar 0347-343335. Of u nu last heeft van optrekkend of doorslaand vocht, wij maken iedere muur of gevel weer waterafstotend.