0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Specialist in vochtbestrijding nodig in Dordrecht?

Vakkundige oplossing voor vochtwering in Dordrecht

Heeft u last van vochtige muren in Dordrecht? Of wilt u graag scheuren in uw gevel laten repareren? Kies dan voor het vakmanschap en de kennis van KEMO Vochtwering. Niet alleen kunnen wij u helpen wanneer u vocht in huis heeft, maar ook met betonreparatie en grondstabilisatie kunnen wij u helpen. Wij bieden u een uitgebreid dienstenpakket. Meer hierover weten? Neem in dat geval contact met ons op of lees snel verder. Wij maken graag een afspraak met u voor onze professionele hulp bij vochtwering in Dordrecht.

optrekkend vocht

Het herkennen van een vochtprobleem in Dordrecht

Vochtproblemen dienen zo snel mogelijk opgelost worden. Wanneer u er namelijk niet op tijd bij bent, kan er schade aan uw woning in Dordrecht ontstaan. Muren kunnen gaan schuren en er kunnen lekkages optreden. Hierdoor kunnen de kosten voor reparaties hoog oplopen. Daarnaast kan er ook schimmel ontstaan, wat zeer schadelijk is voor uw gezondheid.

U kunt vochtproblemen eenvoudig zelf herkennen:

  • Hangt er een bedompte of muffe geur in huis?
  • Droogt uw was niet goed of minder snel binnenshuis?
  • Laat uw behang of stucwerk los?
  • Ontstaat er condens op ramen?
  • Heeft u last van pissebedden of zilvervisjes?

Herkent u het bovenstaande? Dan is de kans groot dat u last heeft van een vochtprobleem. Neem in dat geval direct contact met ons op. Wij komen dan zo spoedig mogelijk langs in Dordrecht om het vocht te bestrijden.

Schakel ons in voor vochtbestrijding in Dordrecht

Wij vinden het leveren van kwaliteit in Dordrecht erg belangrijk. Wanneer u ons inschakelt voor vochtbestrijding, dan komen wij graag bij u langs. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om een vochtprobleem snel op te sporen. Of het nu gaat om optrekkend vocht, een lekkende kelder, doorslaand vocht of natte muren, wij beschikken over het juiste materiaal om ieder probleem adequaat op te lossen. Ook wanneer u in het bezit bent van een monumentaal (bedrijfs)pand, dan kunnen wij u helpen met vochtwering. Hiervoor beschikken wij over de juiste materialen. Omdat wij er zo zeker van zijn dat wij kwaliteit in Dordrecht kunnen leveren, krijgt u bij ons 30 jaar garantie op werkzaamheden die door ons uitgevoerd worden.

Neem contact met ons op

Wilt u graag uw kelder waterdicht maken en wilt u daarvoor onze hulp inschakelen in Dordrecht? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door ons contactformulier, dat u op onze website kunt vinden, in te vullen. Tevens kunt u ons bellen via telefoonnummer 0347-343335. Mailen kan ook naar info@kemovochtwering.nl. Van vochtbestrijding tot impregnatie van muren, wij zijn dé specialist in Dordrecht.

Meer dan 20 jaar ervaring