0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Last van vochtproblemen in Eindhoven?

Vochtbestrijding in Eindhoven

Heeft u in Eindhoven last van vocht in huis en zoekt u een professional om dit vocht te bestrijden voor u? Neem dan contact op met KEMO Vochtwering. Wij zijn een jong en dynamisch vochtweringsbedrijf dat 24 uur per dag voor u klaarstaat om u te helpen. Staat het water hoog en wilt u uw kelder waterdicht maken? Of heeft het vocht in huis al gezorgd voor grote problemen en is betonreparatie noodzakelijk? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn in Eindhoven. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken voor meer informatie of het maken van een afspraak.

optrekkend vocht

Hulp bij vocht in huis in Eindhoven

Vochtproblemen kunnen regelmatig voorkomen in woningen of bedrijfspanden. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanpakken van deze vochtproblemen. Wij kunnen dankzij onze jarenlange ervaring ieder vochtprobleem op een adequate manier oplossen in Eindhoven.

Als het gaat om vochtbestrijding, dan zien wij vaak:

Voor ieder vochtprobleem hebben wij een passende oplossing. Onze vakmensen vertellen u hier graag meer over. Neem daarom snel contact met ons op en laat ons weten van welke vochtproblemen u last heeft.

scheur in muur

Betonreparatie, grondstabilisatie en het impregneren van beton

U kunt ons in Eindhoven voor meer diensten inschakelen dan alleen vochtwering. Ook kunnen we voor u grond stabiliseren met behulp van injecties. We verharden dan de ondergrond, bijvoorbeeld voor een fundering. Ook kunnen we betonreparatie uitvoeren. Uw betonnen muur of vloer in Eindhoven ziet er dan weer uit als nieuw. Tevens kunnen we muren of betonwerk impregneren met de hydrofobeermethode of gevelcrème. Zo wordt water afgestoten en verkleint u de kans op vochtproblemen.

Onze voordelen in Eindhoven

Er zijn veel bedrijven die u kunnen helpen met vochtbestrijding en bijvoorbeeld uw kelder waterdicht kunnen maken. Wanneer u kiest voor ons, dan profiteert u van een aantal voordelen. Wij:

  • Hanteren zeer scherpe prijzen
  • Geven u 30 jaar garantie op al onze oplossingen
  • Hebben medewerkers met jarenlange ervaring in de bouw en particuliere sector
  • Gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke producten, zoals gevelcrème
  • Leveren altijd kwaliteit, waarbij we vochtproblemen oplossen en voorkomen

Altijd bereikbaar in Eindhoven

Heeft u last van nattigheid in uw woning of bedrijfspand in Eindhoven? Laat dan zo snel mogelijk iemand langskomen om dit vocht te bestrijden. U kunt ons 24 uur per dag bellen voor een spoedreparatie via 0347-343335. Tevens kunt u ons mailen via info@kemovochtwering.nl. Wij staan klaar voor u om vochtproblemen in Eindhoven op te lossen.

Meer dan 20 jaar ervaring