0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Specialist in vochtbestrijding in Haarlem nodig?

Professioneel vocht laten bestrijden in Haarlem

Of u nu een lekkage verholpen wilt hebben of een gevel wilt laten reinigen in Haarlem, wij van KEMO Vochtwering kunnen u helpen. Wij zijn een jonge en dynamische onderneming met veel kennis en ervaring op het vlak van vochtbestrijding. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw muren weer waterdicht worden of dat een lekkage verholpen wordt. Wij doen echter meer dan alleen vocht bestrijden. Wilt u graag meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op. U kunt dan direct een afspraak met ons maken voor professionele vochtbestrijding in Haarlem.

Uw specialist bij vochtbestrijding, betonreparatie en gevelreiniging in Haarlem

optrekkend vocht

Uiteraard kunt u in Haarlem bij ons terecht voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op het gebied van vochtwering. Wij staan bijvoorbeeld voor u klaar wanneer u last heeft van optrekkend vocht, lekkende kelders, lekkages en doorslaand vocht. Voor ieder probleem bieden wij een passende oplossing. Een lekkende kelder kunnen wij bijvoorbeeld met de juiste materialen waterdicht maken. Heeft u last van lekkage? Dan komt dit meestal door een scheur in uw muur of vloer. Door de scheur en het gebied daaromheen te injecteren, wordt uw muur of vloer weer waterdicht. Kemo vochtwering helpt u ook verder met betonreparaties in Haarlem en omgeving.

Wij bieden onze klanten echter meer. Zo zijn wij ook hét adres voor onder andere:

Wilt u meer te weten komen over de verschillende diensten die wij bieden? Kijk dan eens verder op onze website of neem contact op met een van onze medewerkers.

Neem contact met ons op vanuit Haarlem

Wilt u graag uw kelder waterdicht laten maken door ons? Of wilt u ons inschakelen voor een ander vochtprobleem? Bel dan direct naar 0347-343335. Mailen is ook mogelijk via info@kemovochtwering.nl. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om uw vochtproblemen op te lossen. Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf of over onze werkwijze? Dan kunt u natuurlijk ook het contactformulier invullen op onze website. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Haarlem om uw vochtproblemen aan te pakken.

Meer dan 20 jaar ervaring