0347 – 34 33 35
 • Meer dan 20 Jaar Ervaring
 • All Round Service
 • Kwaliteitsgericht
 • 15 Jaar volledige garantie

Injecteren beton

Herstellen van beschadigd beton

Injecteren van beton is een gemakkelijke manier om beschadigingen te repareren in beton. Op deze manier kunnen grindnesten in het beton eenvoudig hersteld worden, maar kunnen ook scheuren gemakkelijk gedicht worden. Wij staan op dit vlak graag voor u klaar. KEMO Vochtwering beschikt over jarenlange ervaring en de benodigde kennis om het injecteren van beton zo uit te voeren dat schade nog maar nauwelijks zichtbaar is. Wij kunnen u niet alleen helpen bij betonreparaties, maar ook bij renovaties. Wilt u hier graag meer over weten? Bel of mail ons gerust.

Herstellen van diverse soorten beschadigingen

Het injecteren van beton kan om diverse redenen nodig zijn. Het is een veelgebruikte methode om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Op deze manier kunnen namelijk eenvoudige (kleine) beschadigingen of scheuren in het beton gerepareerd worden. Om kwaliteit te bieden, is het belangrijk om kennis van zaken te hebben. Wij hebben de expertise en ervaring om u met het volgende te kunnen helpen:

 • Het herstellen van beschadigingen ontstaan door bijvoorbeeld brand of een ongeluk
 • Het repareren van schade veroorzaakt door wapeningscorrosie
 • Het herstellen van grindnesten

Stappenplan voor beton injecteren

Bij KEMO Vochtwering werken wij het injecteren van beton altijd volgens een stappenplan. Onze medewerkers beginnen met het vaststellen van het probleem voordat zij aan het injecteren beginnen. Hoe groot is de scheur of de schade? Welke oplossing is passend in deze situatie? Vervolgens worden er injectiepluggen op regelmatige afstand van elkaar in het beton geplaatst. Daarna kan het beton geïnjecteerd worden. Het injecteren gebeurt met een regelbare druk is. Zo zijn wij in staat zeer precies werk leveren. Wilt u graag meer weten over het injecteren van beton? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen. We vertellen u er graag meer over.

Voordelen van beton injecteren door KEMO

 • 30 jaar garantie op betoninjecties
 • Wij zijn werkzaam door heel Nederland
 • 24 uur bereikbaarheid
 • Zeer ruime kennis en ervaring
  Voor particuliere en zakelijke klanten

Direct afspraak met maken met KEMO Vochtwering

Wilt u meer weten over het injecteren van beton of betonreparatie? Heeft u nog vragen over de injectiemiddelen die wij voor het injecteren gebruiken? Of wilt u meer weten over het beton zelf? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met ons. U kunt ons bellen via 0347-343335. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kemovochtwering.nl. Of vul het contactformulier op onze website in. Onze medewerkers beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk. Voor het injecteren van beton en betonreparatie belt u natuurlijk met KEMO Vochtwering.

Meer dan 20 jaar ervaring