0347 – 34 33 35
  • Meer dan 20 Jaar Ervaring
  • All Round Service
  • Kwaliteitsgericht
  • 15 Jaar volledige garantie

Kelderafdichting

Uw vochtprobleem snel opgelost met kelderafdichting

Wanneer u last heeft van vocht in uw kelder, dan is het belangrijk dat u zo vlug mogelijk iemand inschakelt voor kelderafdichting. Het vocht kan namelijk doortrekken naar bovenliggende kamers en daar veel schade veroorzaken. Bij KEMO Vochtwering bent u aan het juiste adres voor vochtbestrijding. Onze medewerkers kunnen ieder probleem herkennen en vakkundig voor u verhelpen. U leest er meer over op deze pagina. Of neem direct contact met ons op.

Hoe ontstaat vocht in de kelder?

Er kunnen een aantal oorzaken zijn waardoor u vocht in de kelder krijgt. Zo kan het grondwaterniveau hoog zijn, waardoor de waterdruk op de muren toeneemt. Het probleem kan ook veroorzaakt worden door een lekkage. In beide gevallen zullen uw keldermuren het water opnemen. Wanneer uw wanden verzadigd zijn, zal het water door uw muren heen sijpelen, met als resultaat natte wanden en vloeren. Wanneer dit eenmaal is gebeurd, blijft uw kelder vochtig. Het is dan ook zaak dat u zo snel mogelijk KEMO Vochtwering inschakelt voor kelderafdichting. Zo voorkomt u schade aan uw woning.

Iedere wand maken wij waterdicht

Wij zijn dé specialist op het vlak van vochtwering. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor verschillende vochtproblemen een passende oplossing te vinden. Wat de oorzaak van vocht in uw kelder ook is, met behulp van kelderafdichting zorgen wij ervoor dat het vochtprobleem verholpen wordt. Zelfs wanneer u een bedrijf zoekt voor kelderafdichting en u woont of werkt in een monumentaal pand, dan kunnen wij u daarbij helpen.

Waarom kiezen voor kelderafdichting

Vocht in uw kelder kan niet alleen schade aan uw woning toe brengen, het kan ook vervelende gevolgen hebben voor uzelf. Wist u bijvoorbeeld dat vocht in huis het volgende kan veroorzaken?

  • U loopt meer kans op verschillende infecties en ziektes
  • Uw stookkosten zullen hoger zijn, omdat vochtige lucht moeilijk is op te warmen
  • Uw kosten lopen hoger op naarmate uw wacht met het verhelpen van het vochtprobleem

Het is dan ook zeer belangrijk om het vochtprobleem zo vlug mogelijk te verhelpen en een professioneel bedrijf in te schakelen voor kelderafdichting. KEMO Vochtwering helpt u hier graag bij.

Direct contact opnemen voor kelderafdichting

Wilt u graag meer weten over wat wij op het gebied van kelderafdichting voor u kunnen doen? Vul dan meteen het contactformulier in. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Spreekt u ons liever persoonlijk? Dan kunt u ons bellen via 0347-343335. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kemovochtwering.nl. Schakel vandaag nog KEMO Vochtwering in voor kelderafdichting en wij maken uw kelder weer waterdicht.

Meer dan 20 jaar ervaring